Zlatno odličje za stolnoteniski par Anđela Mužinić i Helena Dretar Karić

Vejl, 17.10.2015 - U završnici ekipnog djela natjecanja na Europskom stolnoteniskom prvenstvu za osobe s invaliditetom, koje se od 12. do 18. listopada održava u danskom Vejleu, u subotu je zlatno odlièje bez izgubljene partije osvojila hrvatska ekipa Anðela Mužiniæ i Helena Dretar Kariæ. Na arhivskoj slici od 5.2.2015, su Anðela Mužiniæ i Helena Dretar Kariæ na proglašenju najuspješnije ekipe Hrvatskog paraolimpijskog odbora u Zagrebu. foto HINA/ Damir SENÈAR / iš

U završnici ekipnog djela natjecanja na Europskom stolnoteniskom prvenstvu za osobe s invaliditetom, koje se od 12. do 18. listopada održava u danskom Vejleu, u subotu je zlatno odličje bez izgubljene partije osvojila hrvatska ekipa Anđela Mužinić i Helena Dretar Karić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do najviše stepenice pobjedničkog postolja članice STKOI Nec iz Splita došle su na impresivan način pobjedivši sa po 2-0 suparnice iz Turske, Italije, Francuske i Velike Britanije.

Bila je to treća medalja, a druga zlatna hrvatskih reprezentativki na Europskom prvenstvu u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom, jer se zlatnim odličjem okitila u pojedinačnoj konkurenciji Sandra Paović, dok je srebrno odličje u svojoj kategoriji tjelesnog oštećenja osvojila Anđela Mužinić.
Na EP u Vejleu nadmetalo se 282 stolnotenisača i stolnotenisačice iz 31 zemlje, a hrvatske boje branilo je po četiri stolnotenisačice i stolnotenisača.

Svečani doček Hrvatske reprezentacije zakazan je u nedjelju, 18. Listopada u 17.30 sati na tiskovnoj konferenciji u prostorijama Saveza sportova grada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.