Znakovita objava kapetana Hajduka: Nikola Kalinić opet na Poljudu?

epa08836006 Sassuolo's Vlad Chiriches (L) and Hellas Verona's Nikola Kalinic (R) in action during the Italian Serie A soccer match Hellas Verona vs US Sassuolo at Marcantonio Bentegodi stadium in Verona, Italy, 22 november 2020. EPA/EMANUELE PENNACCHIO

Nikola Kalinić je iz Hajduka otišao 2009. za sedam milijuna eura u Blackburn. Nakon toga je igrao za Dnjipro, a ukrajinski klub prodao ga je 2015. Fiorentini. Nakon što je sezonu 2017./2018. proveo na posudbi u Milanu, 2018. je prešao iz Viola u Atletico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madridska momčad ga je nakon jedne sezone proslijedila na posudbu u Romu, a potom je 2020. potpisao za Hellas Veronu koju trenutačno vodi hrvatski trener Igor Tudor, također bivši Hajdukovac.

Hajdukova prva momčad okuplja se 3. siječnja i nakon početnih priprema u Splitu, slijede središnje pripreme u Portugalu, a hoće li među igračima Valdasa Dambrauskasa biti i Nikola Kalinić, pokazat će vrijeme, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.