Znatno oslabljeni u utakmici sezone: Niko Kovač izbacio Varelu iz momčadi, tetovirao se iako nije smio

Foto: fah

Hrvatski nogometni stručnjak Niko Kovač zbog nediscipline je izbacio iz momčadi Eintrachta Guillerma Varelu i urugvajski branič neće konkurirati za subotnji ogled protiv Borussie Dortmund u finalu njemačkog Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varela, koji je u Eintrachtu na posudbi iz Manchester Uniteda, kažnjen je nakon što se tetovirao usprkos zabrani kluba.

Niko Kovač i klupski liječnici su zabranili Vareli tetoviranje dok ne odigraju finale kupa, no 24-godišnji Urugvajac ih nije poslušao. Na njegovu nesreću mjesto na kojem se tetovirao se inficiralo, pa je Varela morao kod liječnika.

Kada su saznali za njegov potez u klubu su poludjeli. Urugvajac je izbačen iz momčadi i klub je objavio kako na njega više ne računa i neće otkupiti njegov ugovor od Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Njegov potez pokazuje nepoštivanje kluba i suigrača. Premda su mu trener i klupski liječnici rekli da se ne tetovira do kraja sezone, nije ih poslušao,” kazao je sportski direktor kluba Fredi Bobic dodavši: “Željeli smo ga zadržati i za iduću sezonu, ali na njega više ne računamo, a slijedi mu i klupska kazna.”

Varela je stigao u Manchester United 2013. iz Penarola, međutim nije se previše naigrao u dresu ‘Crvenih vragova’. Jednu sezonu je proveo na posudbi u Real Madridu, a ove sezone je igrao za Eintracht.

Finale njemačkog Kupa je u subotu, a Eintracht je do sada četiri puta slavio u tom natjecanju. Posljednji put 1988. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.