ZOI: Kostelić na 7. mjestu, a Zrnčić Dim na 19. nakon spusta

Hrvatski skijaši Ivica Kostelić i Natko Zrnčić Dim odlično su odvezli spust u sklopu superkombinacije na ZOI-ju u Sočiju te je taako Kostelić zauzeo sedmo mjesto, a Zrnčić Dim 19. poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je zablistao Ivica, koji uoči slaloma za vodećom Kjetilom Janstrudom zaostaje manje od sekunde, točnije 93 stotinke.

Natko Zrnčić Dim je imao nešto veći zaostatak, no također ne prevelikih 2.02 sekunde.

Na drugom mjestu nakon spustaškog dijela je s 14 stotinki zaostatka za Jansrudom Čeh Ondrej Bank, a treći je s 37 stotinki sporijim vremenom Audstrijanac Matthias Mayer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od najopasnijih slalomskih konkurenata Amerikanac Ted Ligety zaostaje dosta više od Ivice, 1,93 sekunde, a Alexis Pinturault još više – 2,44 sekunde. Zlato brani Ligetyjev sunarodnjak Bode Miller, no teško će ga obraniti s obzirom na lošu slalomsku formu ove sezone, a uoči slaloma ima zaostatak od 1,43 sekunde.

Spust za superkombinaciju u skijaškom centru Roza Hutor postavio je talijanski trener Helmuth Schmalzl. Stazu za slalom postavit će Ante Kostelić!

Bila je dobra vožnja, a dobro sam vozio i treninge. Nadao sam se još boljoj vožnji nego na treninzima i to mi je uspjelo, rekao je kratko Ivica Kostelić u prvoj izjavi za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slalom je na rasporedu u 12:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.