Zoran Mamić otkriva hoće li zauzeti mjesto izbornika UAE

Foto: fah

U nogometnom savezu Ujedinjenih Arapskih Emirata uzburkala se voda kad je je tamošnju A selekciju, nekoliko dana prije početka Azijskoga prvenstva, u prijateljskoj utakmici (2:0) šokirala reprezentacija Kuvajta pod vodstvom hrvatskog stručnjaka Romea Jozaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik je na udaru, pa tamošnji mediji pišu da će njegovo mjesto preuzeti trener Al Aina Zoran Mamić.

“Ta se priča vrti već mjesecima, no ne vidim u ovom trenutku da bi se to moglo realizirati. Pa Emirate upravo čeka Azijsko prvenstvo, a neposredno uoči velikog natjecanja pogotovo se ne može smjenjivati izbornika”, komentirao je Mamić za Večernji list.

On bi s Al Ainom trebao potpisati novi ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ugovor je na stolu, potpuno me zadovoljava, no klubu sam postavio ultimatum da ga neću potpisati dok ne riješe statuse nekih igrača koji su mi bitni. Očekujem da se to u sljedećem razdoblju završi pa bih po tom novom ugovoru trebao ostati u Al Ainu do 2021. godine”, poručio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.