Zvijezda Manchester Uniteda: ”Nikad neću zaboraviti suze svoje majke, svi trebaju poštovati svoje roditelje”

Foto: Instagram

Prije četiri godine Marcus Rashford debitirao je za prvu momčad Manchester Uniteda, imao je tada svega 17 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, njegov se život potpuno promijenio nakon što je postao član prve momčadi kluba s Old Trafforda. Da sve po njega bude kao iz snova već je u prvoj utakmici oduševio suigrače, navijače, sportsku javnost svojom igrom, talentom… U prošlosti je Marcus živio dosta skromno, naime, njegova je mama radila dva posla kako bi on imao što jesti, no vrlo brzo sve joj je to vratio na najbolji mogući način.

Rashford sada u Unitedu tjedno zarađuje oko 200 000 funti, najprije što je napravio je da je kupio vilu za svoju mamu te ostatak obitelji, koji sada žive u kući od 1.85 milijuna funti te je prvo što je rekao mami kad je kupio kuću bilo je da više ni jedan dan ne mora raditi.

Rashford se posvetio i humanitarnom radu te često pomaže raznim organizacijama koje vode računa o djeci bez roditelja, za to izdvaja veliki novac i tako pokazuje kako mu je stalo. Nedavno je, podsjetimo, napisao pismo o odrastanju u Manchesteru, a u prvom planu je bila njegova majka, i danas, kako kaže, pamti njene suze zato što nije znala kako zaraditi novac za sve što je potrebno za koliko – toliko normalan život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sjećam se plača moje mame. Znala je toliko plakati pred spavanje da smo je jednostavno svi čuli. I dan danas čujem taj zvuk njenog plača. Ona je radila dnevno po 14 sati kako bi nam omogućila normalan život, ali nam je uvijek nedostajalo novca”, kazao je Rashford te je dodao:

“Plakala je jer je znala da mnoge račune ne može platiti niti nam omogućiti nešto što mi tražimo. Njene suze nikad neće zaboraviti i hvala Bogu da sam imao talenta za nogomet kako bi nas mogao izvući iz takvog života. Mnogi ljudi žive na taj način i zbog toga im želim pomoći. Svi trebaju poštovati svoje roditelje, jer oni daju sve od sebe da nam omoguće normalan život”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.