Riječi Jorge Messija nakon sastanka s Bartomeuom ne mogu biti jasnije: ”Moj sin više ne želi ostati ovdje”

Foto: snimka zaslona

Kako smo već po tko zna koji puta pisali, a prateći trakavicu oko odlaska Lionela Messija iz Barcelone, ili možda ostanka, Argentinac definitivno želi otići, gotovo je nemoguće popraviti nepopravljivo. A odnosi između Lionela Messija i Bartomeua su nepopravljivo loši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završena je prva runda pregovora između Messijevog oca i kod velikog broja navijača omraženog predsjednika Barcelone Josepa Marie Bartomeua. Nakon prvog sastanka ništa novo, obje strane se slažu da se ni u čemu ne slažu, imaju potpuno različite stavove te je teško vjerovati da će se bilo što promijeniti. No istina je također, Messi može, ako će Barcelona tjerati ”tuk na utuk”, idućeg ljeta Nou Camp napustiti besplatno. To se Barceloni ne isplati.

Sastanak Josepa Marie Bartomeua i Javiera Bordasa s jedne te Jorgea i Rodriga Messija uz podršku odvjetnik Jorga Pecourta s druge strane trajao je oko devedeset minuta.

Lionel Messi smatra da mu je ugovor istekao i da je slobodan igrač, dok Barcelona ima potpuno drugačiji stav te tvrde kako neće biti pregovora te da ako bilo tko želi dovesti Messija mora platiti 700 milijuna eura. Nakon sastanka  Jorge Messi je dao kratku, ali veoma jasnu izjavu, ali i očekivanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Jorge Messi je poručio: 

“Moj sin ne želi ostati više ovdje”, poručio je Jorge Messi.

U predstojećim danima se očekuje novi sastanak dvije strane… Hoće li i sam Lionel Messi napokon progovoriti o svemu što se događalo u Barceloni i zašto je odjednom donio tako drastičnu odluku? Neki to očekuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.