Zvijezda švicarske reprezentacije pod presingom nakon ždrijeba: ‘Uništi četnike, pokaži svima da si Albanac’

Foto: fah

Nakon ždrijeba za Svjetsko prvenstvo u Moskvi čitav nogometni svijet analizira skupine i već svatko ima svoje favorite. Većina stranih medija kao glavne favorite SP-a izdvaja Brazil i aktualne prvake – Nijemce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ždrijeba u Moskvi neki imaju druge probleme, tako srpski mediji prenose kako su brojni navijači Albanije i Kosova zatrpali Shaqirijevu objavu žestokim porukama, inače radi se o reprezentativcu švicarske reprezentacije, koja će na SP-u u Rusiji igrati u skupini sa Brazilom, Kostarikom te Srbijom.  Mnogi će reći kako je ovo skupina u kojoj će se do samog kraja voditi žestoka bitka za 2. mjesto koje vodi u osminu finala.  Za Švicarsku, kako smo spomenuli, igraju i neki igrači albanskog i kosovskog porijekla.

Jedan od njih je i Xherdan Shaqiri, zvijezda švicarske nogometne reprezentacije koji je nakon ždrijeba podijelio svoje oduševljenje na društvenim mrežama uz upis na Instagramu:

”Hmmm, sviđa mi se ovaj ždrijeb. A vama? Spreman sam za sljedeće ljeto i za moje treće Svjetsko prvenstvo…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova objava izazvala je salvu neočekivanih reakcija, navijači Albanije i Kosova su u brojnim porukama švicarskom reprezentativcu poručili da ”uništi četnike”, uz dodatak kako svima ” treba poručiti da je Albanac i srušiti Srbiju.”

Utakmica između Švicarske i Srbije na rasporedu je 22. lipnja u Kalinjingradu u sklopu drugog kola skupine E. Izgleda kako je Svjetsko prvenstvo u Rusiji već započelo, samo ”drugim sredstvima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.