Srušili zid kuće da bi iznijeli ženu tešku 490 kg

Foto: Thinkstock

Argentinski vatrogasci bili su prisiljeni srušiti zid kuće kako bi iz nje iznijeli 490 kg tešku ženu te je odvezli u bolnicu na liječenje, prenijeli su lokalni mediji.

Tridesetdvogodišnju Isabellu koja živi u Rosariju, smještenom 340 kilometara sjeverno od Buenos Airesa, iz kuće su iznijeli na krevetu pričvršćenom za kamion službe civilne zaštite.

Kod Isabelle već godinama nema radosti življenja i iznimno je nesretna. Neki dijelovi njezina tijela u potpunosti su bez osjeta, a zbog ekstremne debljine na nogama su joj se pojavile izrasline.

“Oduvijek sam pretila. Zbog diskriminacije kojoj sam bila izložena napustila sam školu. Kasnije sam nastavila školovanje kako bih postala netko. No danas se to čini nemogućim”, rekla je novinarima.

Isabela je prije osam godina težila 130 kilograma, no nakon očeve smrti pala je u depresiju.

“Želim se liječiti, izliječiti i živjeti”, rekla je prije nego što su je vatrogasci odvezli u lokalnu bolnicu u Rosariju.

Narod.hr nastoji objektivno informirati javnost o svim važnim temama iz Hrvatske i svijeta i onim temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima. Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati vas o najvažnijim događajima potrebna nam je Vaša pomoć. Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: Hina/dž