Utjecaj na najranjivije: Dječja televizija predstavila crtić o ‘vjenčanom’ homoseksualnom paru

Snimka zaslona

Nickelodeon, američka kabelska i satelitska TV mreža, usmjerena prvenstveno na dječju i maloljetničku publiku, predstavila je prvi animirani film o ‘vjenčanom’
homoseksualnom paru, piše Lifesitenews.com.

Predstavili su film  “Loud house” (Kuća Loudovih), crtić o 11-godišnjem dječaku koji se zove Lincoln Loud i živi sa deset sestara. U glavnoj je ulozi njegov prijatelj koji mu dolazi u posjetu.

Prije nego što će otvoriti vrata svome bliskom prijatelju koji se zove Clyde McBride, Lincoln kaže: “Vrijeme je za pisanje povijesti !”, ….jer kroz vrata ulazi njegov prijatelj sa svoja dva oca.

“Pink news”, istaknuti LGBT portal, hvali crtić za slikoviti prikaz dvojice bučnih muškaraca, koji su izrazito brižne osobe, dolaze sa osvježivačem zraka, bijelom bučnom mašinom i gomilom telefonskih brojeva za slučaj potrebe hitne pomoći – na taj se način majstorski odvlači pozornost od njihova homoseksualnog odnosa.

Nickeldeon je u vlasništvu Viacom Media mreže i  ciljano se obraća djeci od 2-17 godina, a već je 2014. godine predstavio lezbijski par u filmu “Legenda o Korri”.

Ipak, nije „povijesni trenutak“ onaj na programu Nickeledeona,  već kada se u dječjoj emisiji “Sretno Charlie” na programu Disney pojavio homoseksualni par – naime, glavni lik upoznaje lezbijski par čije se dijete druži s njihovom kćeri.

Isto tako, kabelska i satelitska mreža za crtane filmove Cartoon network predstavila je 2014. godine film “Clarance” u kojemu glavni lik odgajaju dvije mame, a u jednoj sceni filma dva se muškarca ljube u obraz. Ista mreža također emitira crtane filmove  koji promoviraju rodnu ideologiju.

Analitičar Jeff  Johnson upozorava da će se broj zagovornika i komentatora  LGBT populacije sigurno povećati nakon što je Vrhovni Sud u lipnju 2015. godine ozakonio vjenčanja parova istoga spola.

Johnson, koji je i sam zahvaljujući kršćanskoj vjeri izašao iz homoseksualnog životnog stila  upozorava da će zagovornici LGBTQ populacije sigurno utjecati na promjenu ustaljene kulture življenja .

LGBT  životni stil, homoseksualnost, ozakonjenje veza osoba istoga spola i  interseksualizam pokušavaju se prikazivati kao nešto posve  normalno.

Američko društvo pedijatara  upozorilo je još 2013. godine da osmogodišnje dijete provodi dnevno do osam sati ispred laptopa, pametnih telefona, tableta i drugih elektroničkih aparata.

Johnson upozorava roditelje da bdiju nad svojom djecom i prate koje sadržaje ona gledaju.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/Lifesitenews.com