(VIDEO) Lideri Googlea otvoreno protiv američkog predsjednika: Procurio šokantni video koji potvrđuje Trumpove riječi!

Nedavno je u javnost izašao videozapis koji je snimio Google nedugo nakon predsjedničkih izbora 2016. godine na kojima je pobijedio Donald Trump. Zapis otkriva atmosferu panike i tjeskobe među vodstvom tehnološkog diva, zajedno s odlučnošću da se spriječi Trump i pokret protiv globalističkih elita koji se pojavio širom svijeta, piše breitbart.com

Videozapis je snimka prvog Googleovog sastanka nakon izbora 2016. godine (ti tjedni sastanci poznati su u tvrtki kao sastanci “TGIF” ili “Hvala Bogu to je petak”). Poslan je na Breitbart News anonimnim izvorom, te prikazuje reakcije suosnivača Google-a Larry Pagea i Sergey Brina, te Kent Walkera i Eileen Naughtona, financijske direktorice Ruth Porata i izvršnog direktora Sundar Pichai.

Snimka je uznemirila građane SAD-e, osobito one konzervativne i desne opcije. Oni danas jasno osjećaju da su mediji ozbiljno i planirano svrstani uz lijevu i liberalnu političku opciju Ali da će na sastancima u najutjecajnim tvrtkama koje determiniraju političke ukuse američkih birača pristranost biti tako ukorijenjena, podrazumijevajuća i prožimajuća, to je za tamošnju javnost ipak novo i šokantno.

Skraćeni bitni momenti konferencije Google-a u trajanju od 3:38 minuta:

Na otvaranju tog sastanka Sergey Brin, jedan od suosnivača Googlea, rekao je da su ga, kao imigranta i izbjeglicu, “izbori duboko uvrijedili”.

„Ovo je stresno vrijeme i sukobljava se s mnogim našim vrijednostima“, govorio je Brin, inače 10. najbogatiji čovjek na svijetu.

Slijedili su i drugi govori vodećih ljudi Google-a.

„Povijest je na našoj strani. Moralni luk povijesti dug je, ali se savija prema progresu“, parafrazirao je Martina Luthera Kinga Kent Walker, potpredsjednik za međunarodne odnose koji je svoju tvrtku smjestio na lijevu stranu političke debate.

Financijska direktorica tvrtke Ruth Porat je izrekla vrlo znakovitu rečenicu koja u kontekst smješta nedavne Trumpove žalbe da je Google pristran protiv njega.

„Naše su vrijednosti snažne, borit ćemo se da ih zaštitimo i koristit ćemo svoju snagu, resurse i doseg da bismo nastavili podržavati zaista važne vrijednosti“, rekla je Porat.

Taj se sastanak nastavio sat vremena te su na njemu direktori svrstavali svoju ogromnu tvrtku uz “prave vrijednosti”, odnosno nasuprot novog predsjednika. Ovaj video otkriven je tri dana nakon što je novinar Fox Newsa Tucker Carlson došao u posjed e-maila u kojem zaposlenik Googlea objašnjava kako je tijekom kampanje tvrtka aktivno poticala latinoameričke birače da izađu na izbore kako bi poboljšali šanse Hilary Clinton.

Mnogi zapsolenici Google-a, kao i greađani SAD-a, koji su dali svoj glas predsjedniku Trumpu, pitaju se kakvo je poštovanje i respekt tehnološki div ovime pokazao prema njima.

Video s cijele konferencije u trajanju od 63 minute:

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/breitbart.com