Kad ne izmišljaju ‘vijesti’ srpski mediji traže zaštitu za ‘ugroženog’ Novaka Đokovića i ‘udaljavanje nasilnika’

Foto: Snimka zaslona

Kad ne izmišljaju ”vijesti” koje onda, nažalost, prenose hrvatski mediji, srpski mediji traže oštre sankcije za Amerikance koji koji su se u Miamiju našalili s papirnatom lutkom nekoć najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, drugi tenisač svijeta Novak Đoković zbog ozljede otkazao je nastup na velikom turniru u Miamiju, zbog čega će već idući tjedan uslijediti novi pad na ATP ljestvici, no, navijači nisu zaboravili Đokovića te na tribine donijeli papirnatu lutku poznatog tenisača u prirodnoj veličini, u jednom trenutku su ga počeli ”šamarati”, naravno, ne ozbiljno, međutim, i to je bilo dovoljno da u srpskim medijima dođe do panike.

Nakon što su se ohladili od vatre koju su sami zakuhali izmišljajući ”naljepnice koje su prekrile Zagreb” uoči utakmice Hrvatska Ukrajina, a ”na kojima je pisalo Srbe na vrbe”, odlučili su su posvetiti ipak više sebi i svojim problemima. Ako je ovo u Miamiju, s obzirom kako se radi o šali koja se, važno je reći, svidjela čak i Novaku Đokoviću, uopće problem?

“Teško je reći što su ovi ljudi željeli uraditi… Na tribine stadiona u Miamiju donijeli su lutku Novaka Đokovića. Prvo su plesali sa njom, a onda su joj bez nekog pravog povoda počeli udarati šamare”, piše Blic, koji također piše i o naljepnicama, ”skandalu u Hrvatskoj”, donosi u naslovu i riječ ”foto”, a u samom članku jedna, mutna fotografija ”naljepnice”  snimljena u mraku i tko zna gdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reagirao je i radikalni srpski Kurir,  oni su pak pozvali redare da ”nasilnike” udalje s tribina.

“Grupica navijača napravila je pravi skandal, a snimka je zgrozila navijače širom svijeta”, piše Kurir. Očito je kako srpski mediji traže alibi za Đokovićev nevjerojatni pad u posljednjih nekoliko mjeseci, a koji je, navodno, uzrokovan, između ostaloga, i navodnim nesuglasicama Novaka Đokovića i njegove Jelene

” Ispričavam se svojim navijačima i svima koji su kupili ulaznice što me neće vidjeti u Miamiju. Nažalost, ne mogu igrati zbog ozljede” poručio je Đoković uoči Miamija putem Twittera. Očito mnogi nisu pročitali njegovu objavu, da jesu shvatili bi zašto je Đoković otkazao Miamiju i da se radi o ozljedi, a ne o ”strahu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.