Poludjela Nizozemska: ‘Transrodni’ odrasli skidaju se pred djecom u svrhu ‘edukacije’ – djeca izjavljuju da je to normalno

Hrvatskoj odrasli
Montaža: Narod.hr; izvor: Fah/Snimka zaslona

Nije strano da se u Hrvatskoj i zapadnoj Europi provodi intenzivna hiperseksualizacija djece preko obrazovnog sustava i medija. Od uvođenja Istanbulske konvencije pa sve do pravobraniteljice za djecu koja staje u obranu homoseksualnih i transrodnih sadržaja u knjigama i TV programima. Najradikalniji oblici guranja rodne ideologije, iako još nisu stigli do nas, ali su na putu, ovih dana su aktualni u Nizozemskoj. Jedan video nizozemskog TV showa izazvao je zgražanje diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je TV showu pod nazivom ”Simply Naked” gdje se odrasli skidaju goli pred djecom. U ovoj epizodi koja je brzo postala viralna, nekoliko ”transrodnih” osoba se skinulo pred 10 i 12-godišnjacima.

>Pravobraniteljica smatra da sadržaj kojim se na HRT-u promoviraju istospolne veze i promjena spola nije štetan za djecu

Djeca su isprve šokirana, a potom prihvaćaju ono što im se nudi

U videu se može vidjeti da su djeca na prvi pogled šokirana prizorima, no kasnije govore kako im se to sve čini normalno. ”Transrodne” osobe objašnjavale su djeci postupak njihove društvene tranzicije i operacije ”promjene spola”. Iz videa je lako zaključiti kako se ne radi o nekakvom informiranju i širenju obzora koji bi uključivali toleranciju i razumijevanje za ”drugačije” osobe, kako to vole naglašavati gender ideolozi, već se radi o indoktrinaciji djece, o ”pranju mozga”, uvjeravanju u nekakvu lažnu biologiju, iskrivljenu stvarnost koja se prikazuje kao ispravna.

Radi se o namjernom zbunjivanju mladih mozgova kako bi im se prikazalo da je sve ono što je prirodno i Bogom dano, ustvari pogrešno i da se to može promijeniti. Čovjek je postao toliko napredan da ”može izmijeniti prirodu”. To je laž koja se preko agresivne rodne agende pokušava progurati djeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjera ima mnogo

Korisnici društvenih mreža ispod ove X objave u svojim komentarima su izrazili svoju zgroženost ovim prizorom, a naveli su još neke prizore rodne indoktrinacije djece. Neki su tvrdili da je riječ o ozbiljnom kriminalu, zlostavljanju djece, neki tvrde da je to razlog zašto je homoseksualnost nekada bila zabranjena, a neki naprosto ne mogu vjerovati svojim očima. Neki su podijelili i karikature koje dobro opisuju stanje u društvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hiperseksualizacija djece u školama i vrtićima

Pod izlikom raznolikog sadržaja, kako ga je naša pravobraniteljica za djecu nazvala, i što veće uključivosti transrodnih i homoseksualnih osoba u društvo, rodna ideologija gura se djeci u predškolski i školski obrazovni sustav diljem svijeta. Pa tako u Velikoj Britaniji djecu uče analnom seksu, a masturbaciju zadaju za domaću zadaću. Djeca su izložena preranoj seksualizaciji preko verbalnih i slikovnih informacija. Uče ih o tome da je normalno da ih privlače osobe istog spola i da mogu ”promijeniti spol” kad god to žele.

>Nastavni materijal u britanskim školama: Djecu uče o analnom seksu, a masturbaciju zadaju za domaću zadaću

U vrtićima su izloženi pričama i slikovnicama ispunjenima eksplicitnim sadržajima polugolih muškaraca i žena. Jedna od takvih slikovnica, Djedov ponos, je postala skandalozna u Velikoj Britaniji jer je prikazivala muškarce u sado-mazo odjeći, osobe s ožiljcima odstranjenih organa operacijom ”promjene spola” te druge prizore koji su normalizirali fakte iz rodne ideologije, za koje su većina roditelja smatrali da je neprimjerena za djecu. Tome svjedoči i primjer bračnog para koji je ispisao svoje dijete iz tog vrtića jer su nazvani nazadnima zbog svojih stavova te nisu naišli na razumijevanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
>Roditelji koji se bune protiv dječje knjige prepune seksualnih fetiša i rodne ideologije nazvani homofobima

Brojni su primjeri sudjelovanja transvestita u predškolskim i školskim ustanovama gdje podučavaju djecu izlažući ih svom eksplicitnom izgledu. No nikome nisu sporni bezbrojni slučajevi pedofilije upravo među transrodnim osobama. Jedan korisnik je na Facebooku podijelio objavu o vrtićima u Beču.

>Britanska drag queen legendaupala u zamku lovaca na pedofile: Mamio je 14-godišnjaka na seks

Roditelji nemaju potpuni pristup informacijama

Jedna zabrinuta majka u Velikoj Britaniji htjela je vidjeti sadržaj lekcija koje uči njezina 15-godišnja kći na satu Odnosa i spolnog odgoja (RSE), no to joj je zabranjeno. Duži boravak u školi također roditelje može lišiti informacija koje upijaju njihova djeca.

U Americi su jednu djevojčicu ”prisilili” na društvenu tranziciju tako što su joj najprije rekli da je možda njezina potištenost povezana s tim što nije sigurna tko je iznutra. Tako da su je počeli nazivati muškim zamjenicama, sugerirali joj da počne koristiti muški zahod i da se počne odjevati kao muško. No uza sve to, morala je to kriti od svojih roditelja. Kad je majka to otkrila, tužila je školu te dobila nagodbu, a djevojčica se opet počela odijevati i ponašati kao djevojčica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Republikanci se u Americi bore za što veća prava roditelja ne bi li imali veći pristup informacijama i ne bi li im se omogućilo temeljno roditeljsko pravo na odgoj, koji je u Americi velikim dijelom preuzela škola.

>Majka prozvala školski odbor zbog pedofilskog sadržaja i pornografije u školi njezine djece

Seksualizacija djece na gay povorkama

Roditelji koji dovode djecu na gay povorke u Americi i diljem Europe nerijetko izlažu svoju djecu eksplicitnim prizorima golotinje homoseksualnih i ”transrodnih” osoba koje nerijetko javno izmjenjuju ”nježnosti” potpuno ili polugoli. Pa je onda tako homoseksualna povorka u Seattleu izazvala reakciju zbog uključivanja flote golih muških biciklista, čije su genitalije bile u potpunosti izložene sudionicima, uključujući obitelji s djecom.

>Zašto se šuti o hiperseksualizaciji djece na homoseksualnim povorkama?

Nekoliko golih biciklista otišlo se okupati u fontanu u gradu gdje su među onima koji su se igrali u vodi bila i djeca. U Los Angelesu je gotovo golog muškarca gušio i bičevao drugi muškarac odjeven kao rob. Dvojica muškaraca izvela su ”seksualni” čin u javnosti. U Norveškoj su u povorci sudjelovali i cijeli školski razredi, što je bilo, kako navode, dio edukativnog školskog programa.

Strašne posljedice rodne indoktrinacije

Kamo smjera rodna ideologija i rana seksualizacija djece? Osim homoseksualnosti, pedofiliije, društvene tranzicije i rodne disforije krajnji cilj je ”promjena spola” odnosno fizičko sakaćenje čovjeka. Najnovije studije pokazuju da je sve više djece i mladih koji se podvrgavaju ovakvim zahvatima. U nekim zemljama, poput Njemačke, djeci je omogućeno i da tuže roditelje ukoliko im brane ”promjenu spola”. Država je potpuno preuzela ulogu odgojitelja.

Najnovija istraživanja pokazuju da, osim povećanja rodne disforije kod djece i mladih, od ukupnog broja operacija ”promjene spola” njih 7,7% izvršeno je nad maloljetnicima i to u dobi od 12 do 18 godina, što je u suprotnosti s tvrdnjama nekih LGBT aktivista da se takvim nepovratnim postupcima ne podvrgavaju maloljetnici.

>Nova studija pokazuje da su se u posljednje tri godine operacije promjene spola u SAD-u gotovo utrostručile

Studija je najnoviji dokaz sve očitijeg stalnog porasta rodne konfuzije kod djece i mladih koja je, kako su pokazala dodatna istraživanja, uvelike pod utjecajem pritiska vršnjaka i problema s mentalnim zdravljem, kao i utjecaja društvenih medija. Tijekom godina, podaci o utjecaju hormonske i kirurške intervencije na rodno disforične pojedince pogrešno su predstavljani od strane medicinskih stručnjaka i mainstream medija kako bi se stvorila iskrivljena percepcija pozitivnih rezultata mentalnog zdravlja nakon intervencije.

Realna situacija svjedoči sve većem porastu depresije i samoubojstava kod djece i mladih. Naime riječ je o nepovratnim operacijama ”promjene spola” koje iako utječu na promjenu fizičkog izgleda, ne mogu promijeniti spolni identitet osobe, njezine kromosome, osobnost itd. zbog čega onda te operacije postaju pogubne za mentalno zdravlje osobe. Mnoge osobe su požalile zbog tog zahvata i moraju se suočavati s bolnim posljedicama.

>Kirurg priznao da je izvodio nepovratne operacije promjene spola na maloj djeci

*Ovaj tekst sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.