Udruga U ime obitelji poziva na međunarodnu konferenciju „Obitelj i škola – ključ odgoja za vrijednosti“.

Poziv u cijelosti pročitajte u nastavku:

Poštovani/a,

s velikom Vas radošću pozivamo na međunarodnu konferenciju „Obitelj i škola – ključ odgoja za vrijednosti“, koju organiziramo pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, gospođe Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Agencije za odgoj i obrazovanje.

U samo dan i pol – petak popodne i subotu, 21. i 21. 10. 2016. dvadeset vrhunskih stručnjaka, praktičara i govornika iz Hrvatske te dvanaest iz inozemstva će nam kroz predavanja i radionice pomoći da upotpunimo svoja znanja:

o važnosti suradnje obitelji i škole u odgoju i obrazovanju djece,
o prepoznavanju potreba i talenata učenika,
o odgoju djece s jednim roditeljem,
o tome kako pomoći djeci i mladima da kvalitetnije uče,
o pozitivnom utjecaju glazbenog i likovnog odgoja na djecu,
o praktičnim savjetima za odgoj djece,
o spolnom i građanskom odgoju,
o odgoju djece i mladih u vjeri,
te o ostalim temama bitnim za cjeloviti odgoj i obrazovanje.

Program međunarodne konferencije možete pogledati ovdje:

Prijavite svoje sudjelovanje što prije, dok još ima mjesta, a najkasnije do 19. 10 na: http://konferencija2016.uimeobitelji.net/prijava/

Svi oni koji se ne uspiju prijaviti mogu to iznimno učiniti i platiti kotizaciju na licu mjesta na sam dan konferencije.

Oni koji žele sudjelovati, a financijska situacija im to ne dopušta, molimo da nam se jave na mail: konferencija@uimeobitelji.net – naći ćemo rješenje. Važno nam je da dođete!

Molimo Vas da ovaj poziv proslijedite vašim prijateljima i kolegama, učiteljima, te članovima vaše šire obitelji i rodbini.

Za sva dodatna pitanja o konferenciji, slobodno nam se obratite na mail adresu: konferencija@uimeobitelji.net ili nas nazovite na telefosnki broj 01/7999-732, a na službenoj stranici konferencije možete saznati ostale detalje i novosti vezane za konferenciju http://konferencija2016.uimeobitelji.net/

Vjerujem da se vidimo u što većem broju!

S poštovanjem,
Željka Markić, dr.med.
predsjednica Udruge U ime obitelji

Izvor: narod.hr