Migrant osuđen zbog silovanja dječaka, odvjetnik tvrdio da je to afganistanski običaj

Foto: Thinkstock

Zašto Francuska s dobrodošlicom prima islamske migrante koji imaju običaj seksualnog odnosa s djecom i dječjeg seksualnog ropstva?

Francuski sud osudio je afganistanskog migranta Mohammeda Rahmana Arsalau na 15 godina zatvora zbog silovanja 12-godišnjeg dječaka 25. kolovoza 2018. u Saint-Brieucu.

Dvadesetšestogodišnji migrant koji je došao u Francusku 2016. pristupio je maloljetniku usred dana u parku u Saint-Brieucu. Dječak se sam vozio u park kako bi otišao na “zip-line” i tobogan. Dok je bio u autobusu, Mohammad je sjeo nasuprot dječaku. Izašao je iz autobusa na istoj stanici kao i dječak krenuo za njim, uhvatio ga za ruku i odvukao do napuštene kuće nedaleko od igrališta, piše Rairfoundation.com.

Četiri mlade maloljetnice vidjele su kako se silovatelj nakon napada vratio prema parku sa svojom žrtvom. Prema njihovom svjedočenju, afganistanski migrant je i njima ranije prilazio i uznemiravao ih. Kad su djevojke vidjele izbezumljenu žrtvu, pozvale su policiju. U međuvremenu je silovatelj nestao.

Kasnije tijekom dana, iste su mlade djevojke primijetile silovatelja u blizini trgovačkog centra i pozvale vlasti. Policija je nedugo nakon toga uhitila muslimanskog migranta.

Prošla devijantna ponašanja

Generalni odvjetnik Grégory Martin Dit Neuville zatražio je “tešku kaznu” za Mohammeda, čija je prošlost ispunjena uznemirujućim seksualnim i kriminalnim ponašanjem.

U travnju 2018. Mohammad je pozvao mladu djevojku k sebi doma i bacio je uza svoj zid. U srpnju je Mohammad fotografirao malu djecu ispred škole. Također, u srpnju su ga djevojke optužile za samozadovoljavanje na plaži. Dok je bio u zatvoru, morao je biti prebačen u drugu ustanovu nakon što ga je medicinska sestra prijavila zbog neprimjerenog ponašanja. I na kraju, dok je bio u zatvoru, islamski migrant optužen je za seksualno zlostavljanje drugog zatvorenika.

Prema izvještaju u francuskim novinama Le Telegramme, odvjetnik muslimanskog migranta za zločinačko ponašanje svog klijenta optužio je njegovu afganistansku kulturu, koja normalizira pedofiliju i silovanje mladih dječaka.

Na primjer, tradicija “Bacha Bazi”, tj. “ples dječaka”, široko se primjenjuje, a uključuje dječake koji su prisiljeni oblačiti se u žene i zavodljivo plesati za starije muškarce. Ti mladići zvani Bacha Bareesh ili golobradi dječaci obično su u vlasništvu bogatih muškaraca i redovito su žrtve seksualnog napada i zlostavljanja.

Branitelj je zatražio od suda da “uzme u obzir kulturni element”, tvrdeći da “smo svi mi proizvod kulturnih standarda, povijesti, a on je rođen 100 kilometara od Kabula.”

Okrivljavanje žrtve

Muslimanski migrant tvrdio je da je dijete pristalo na odnos jer ga je slijedilo. Nadalje, tvrdio je da se silovanje nikada ne bi dogodilo da je imao ženu koja bi zadovoljila njegove potrebe.

Afganistanski pedofil rekao je sudu da je spreman potpisati dokument kojim obećava da više neće silovati. Također je molio sud da ga oslobodi optužbe za zlostavljanje koju je dobio u zatvoru. Migrant se požalio da je već odležao previše vremena u zatvoru.

Unatoč afganistanskim kulturnim izgovorima, sud ga je proglasio krivim za silovanje 12-godišnjaka i osudio na 15 godina zatvora.

Velika zamjena

Zašto Francuska s dobrodošlicom prima islamske migrante koji imaju običaj seksualnog odnosa s djecom i dječjeg seksualnog ropstva?

U zapaženom govoru 2019. godine, francuski senator Stéphane Ravier napao je francusku ljevičarsku “političku klasu”, koja prisiljava ilegalne migrante u zajednice građana. Objasnio je da političari štite od doživljavanja kulturnih, ekonomskih i fizičkih posljedica svojih vlastitih izbora.

U međuvremenu, elite Europske unije koriste masovne migracije kako bi zamijenile europsko stanovništvo, što je pojava koja se naziva Velikom zamjenom. Jean Renaud Gabriel Camus, suosnivač i predsjednik Nacionalnog vijeća europskog otpora, francuski je književnik poznat po tome što je skovao izraz “Velika zamjena” koji označava kolonizaciju zapadne Europe od imigranata iz sjeverne Afrike i Srednjeg Istoka.

Unatoč posljedicama koje Europljani trpe zbog zastrašujućih efekata masovne islamske migracije i imigracije iz trećeg svijeta, europske elite nastavljaju koristiti migrante kako bi “razrijedili” domaću kulturu te osigurali glasove i preuzimanje vlasti.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/rairfoundation.com