Cetinski podržao Trumpa: ‘On će ustrajati u borbi za nerođene’

Foto: Fah (Fotomontaža: Narod.hr)

Pjevač Tony Cetinski pozvao je svoje pratitelje na Facebooku da se pomole za američkog predsjednika Donalda Trumpa. Objasnio je u nastavku zašto misli da je važno da se svi pomole za Trumpa i kako će izbori u Americi imati odjeka na cijeli svijet.

“Molimo za Donalda Trumpa, daleko od toga da je savršen, ali jedan od rijetkih koji će ustrajati u borbi za živote nerođenih (što je dokazao defundiranjem klinika za pobačaje) i kršćanske vrijednosti.”, napisao je Cetinski.

> 32 države predvođene SAD-om potpisale povijesnu deklaraciju: ‘Vlade imaju suvereno pravo zakonom zaštiti nerođeni život

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Draga braćo i sestre, jedan pomalo neuobičajan poziv, objasnit ćemo i zašto. Nas nekoliko administratora ove facebook stranice pozivamo vas da izmolite deseticu Gospine krunice za američkog predsjednika Donalda Trumpa. Razloga je više, a jedan od njih su najčitaniji i najgledaniji mediji u Hrvatskoj koji prešućuju 80 posto onoga što se događa u Americi, dakle mogli bi reći da svjesno lažu. Istina je da se Trumpov protukandidat izajšnjava katolikom, ali gotovo sve što promiče u suprotnosti je s naukom Katoličke Crkve i kršanstvom općenito; od zalaganja za pobačaja praktički do samog rođenja (!) do izjava da bi se djeci već od 8 godina moralo omogućiti da operacijama i „tretmanima“ ako to žele mogu promijeniti spol (!!!)

Iako većina nas živi u Hrvatskoj pa se možda zato pitate čemu ovaj poziv, znajte da će se rezultati američkih presjedničkih izbora itekako osjetiti u cijelom svijetu, pa tako i kod nas jer ne radi se samo o politici, već i o obrani kršćanskih vrijednosti do kojih, kako nažalost možemo i vidjeti, sve manje drže i u Europi, kao i u Hrvatskoj.

Mnogi se slažu kako je sv. Ivan Pavao II. u Philadelphiji 1976. govorio upravo o stvarima koje kulminiraju u svijetu, a ako se malo osvrnemo, većina će se složiti da su te njegove riječi proročanske i odnose se baš na sadašnja vremena:

“Sada stojimo pred najvećim povijesnim sukobima koje je čovječanstvo prolazilo. Ne mislim da to široki krugovi američkog društva ili široki krugovi kršćanske zajednice u potpunosti shvaćaju. Sada se suočavamo s posljednjim sukobom Crkve i anti-Crkve, Evanđelja s anti-Evanđeljem.

Moramo biti spremni podnijeti velike kušnje u ne tako dalekoj budućnosti; kušnje koje će zahtijevati da budemo spremni odreći se čak i našeg života i na cjelokupni dar samoga sebe Kristu i za Krista. Kroz vaše molitve i moje, moguće je ublažiti ovu nevolju, ali je više nije moguće spriječiti … Koliko je puta obnovljena Crkva u krvi! Neće biti drugačije ni ovoga puta.”

Komunizam se uz pomoć Kine i “progresivnih” “filantropa” širi svijetom, kršćani su svakodnevno suočeni s progonima pa i ubijanjima diljem svijeta, zato jedino molitvom I zajedništvom, naravno uz Božju pomoć, možemo nadvladati to zlo. Molimo za Donalda Trumpa, daleko od toga da je savršen, ali jedan od rijetkih koji će ustrajati u borbi za živote nerođenih (što je dokazao defundiranjem klinika za pobačaje) i kršćanske vrijednosti. Uostalom, u ovom kratkom videozapisu je rekao sve…

*Ako se ne slažete, nitko vas ne tjera moliti, samo se suzdržite od komentiranja. Božji blagoslov!”, poručio je Cetinski.

Njegova objava izazvala je lavinu komentara. Brojni pratitelji su ga podržali.

– Trump je najbolja opcija. Bravo, Tony. Žalosno je da moraš pisati post da probudiš ljude. Šteta što ljudi nikako ne žele sami malo istražiti i zagrebati ispod površine – neki su od komentara.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr