Gordana Maras: “Tražimo izbacivanje iz sustava obrazovanja sadržaja koji su na bilo koji način povezani s pedofilijom”

Foto: narod.hr

“Sjećamo se kada je 2013. godine u hrvatske škole uveden tzv. Spolni odgoj. Sjećamo se i kako je na kratko, zbog proceduralnih razloga, bio izbačen iz škola. Ono što mnogi roditelji ne znaju je to da je taj isti tzv. Spolni odgoj u vrlo kratkom roku, još iste godine, vraćen u škole. Taj tzv. Spolni odgoj, koji se u sadašnjem kurikulumu zove “Odgovorno spolno ponašanje i rodna ravnopravnost“, povezan je s učenjem Alfreda Kinseya i s Institutom Kinsey. … Kinsey je poticao i plaćao pedofile da seksualno zlostavljaju dojenčad i djecu.” – podsjetila je Gordana Maras iz građanske inicijative “Roditelji protiv institucionaliziranja pedofilije” na konferenciji za medije održanoj u četvrtak na Trgu Sv. Marka u Zagrebu, ispred zgrade hrvatske Vlade.

Konferenciju je sazvala Udruga Lavice za zaštitu i podršku žrtvama pedofila i Građanska inicijativa Roditelji protiv institucionaliziranja pedofilije, a na njoj su upozorile na zabrinjavajuću činjenicu da Hrvatski sabor sustavno odgađa donošenje nove zakonske regulative protiv pedofila te upoznale javnost sa zastrašujućim sadržajima unutar školskog kurikula koji se temelje na pedofiliji. S javnošću su podijelile primjer takvog sadržaja te pisanu komunikaciju s Ministarstvom znanosti i obrazovanja na tu temu.

(FOTO) ​​Udruga Lavice i roditelji Vladi RH: ‘Donesite novi zakon protiv pedofila i izbacite pedofiliju iz kurikula!’

Javnosti su se obratile: Anita Papa, predsjednica Udruge Lavice, Marija Plavotić, potpredjednica Udruge i Gordana Maras iz inicijative Roditelji potiv institucionaliziranja pedofilije.

U nastavku donosimo govor Gordane Maras.

Sploni odgoj u hrvatskom kurikulu povezan s učenjem Alfreda Kinseya

“Ja sam Gordana Maras iz Građanske inicijative “Roditelji protiv institucionaliziranja pedofilije”.

Sjećamo se kada je 2013. godine u hrvatske škole uveden tzv. Spolni odgoj. Sjećamo se i kako je na kratko, zbog proceduralnih razloga, bio izbačen iz škola. Ono što mnogi roditelji ne znaju je to da je taj isti tzv. Spolni odgoj u vrlo kratkom roku, još iste godine, vraćen u škole.

Taj tzv. Spolni odgoj, koji se u sadašnjem kurikulumu zove “Odgovorno spolno ponašanje i rodna ravnopravnost”, povezan je s učenjem Alfreda Kinseya i s Institutom Kinsey. Kinseyeva je teza da su “Djeca seksualna bića od rođenja”. Kako je došao do te teze?

Kinsey je poticao i plaćao pedofile da seksualno zlostavljaju dojenčad i djecu. Dao im je upute kako da bilježe ponašanje djece za vrijeme zlostavljanja. U svojoj knjizi objavio je tablicu u kojoj se navodi kako je, primjerice, dječak od 4 godine doživio 26 orgazama unutar 24 sata. Kao dokaz za orgazme Kinsey navodi da dijete plače, vrišti, doživljava konvulzije, odguriva zlostavljača, ponekad pada i u nesvijest.

Hrvatska javnost je još 2013. saznala kako su glavni autori tog tzv. Spolnog odgoja u Hrvatskoj Dubravko Lepušić, Amir Hodžić i Aleksandar Štulhofer.

Aleksandar Štulhofer bio stipendist Instituta Kinsey

Također je hrvatska javnost još 2013. saznala kako je Aleksandar Štulhofer bio suradnik i stipendist Instituta Kinsey, te kako je surađivao s tri deklarirana pedofila.

Mi, Građanska inicijativa “Roditelji protiv institucionaliziranja pedofilije”, tražimo izbacivanje tzv. spolnog odgoja, odnosno “Odgovorno spolno ponašanje i rodna ravnopravnost” iz hrvatskog kurikula, iz svih hrvatskih škola, jer je temeljen na pedofiliji.

Ne izmjenu, ne doradu – nego izbacivanje iz sustava sveg sadržaja koji je na bilo koji način povezan s pedofilijom.

Tek nakon što izbacimo ovaj potpuno kontaminirani sadržaj, treba krenuti otpočetka, kroz stručnu javnu raspravu odlučiti koji i kakav sadržaj je primjeren za djecu i na koji ga način treba provoditi.

“Pedofilija nije pitanje svjetonazora, političkog opredjeljenja ili vjeroispovijesti”

U tu javnu raspravu treba prije svega uključiti pedijatre, psihologe, neurologe – i roditelje, a isključiti sve one koji su na bilo koji način povezani s Institutom Kinsey, s učenjem Alfreda Kinseya, te bilo kojim drugim oblicima promicanja pedofilije.

Ovdje nije riječ o svjetonazoru, političkom opredjeljenju ili vjeroispovijesti. Pedofilija je univerzalno kazneno djelo.

Zato tražimo trenutno izbacivanje tzv. spolnog odgoja koji je temeljen na pedofiliji iz svih hrvatskih škola i iz kurikuluma, te trenutno izbacivanje svih autora koji promiču pedofiliju u svojim djelima s popisa lektira za hrvatske škole.”

Tablica iz knjige Alfreda Kinseya:

Alfred Kinsey poticao je i plaćao pedofile da seksualno zlostavljaju dojenčad i djecu. Davao im je upute da štopericom mjere što se s djecom događa dok ih zlostavljaju. Sve to objavio je u svojoj knjizi „Sexual Behavior in the Human Male“ ,1948. godine.

U tablici 34 na stranici 180 zabilježio je kako je dojenče od 5 mjeseci doživjelo 3 orgazma te kako je dječak u dobi od 4 godine unutar 24 sata doživio 26 orgazama.

U opisu tih, kako ih Kinsey naziva, istraživanja, on navodi kako se do podataka o dojenčadi i djeci u dobi od 3 mjeseca do 10 godina došlo masturbiranjem i penetriranjem u djecu.

Kinsey kao dokaz doživljenog orgazma kod djece navodi vrištanje, plač, padanje u nesvijest.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr