(FOTO) ​​Udruga Lavice i roditelji Vladi RH: ‘Donesite novi zakon protiv pedofila i izbacite pedofiliju iz kurikula!’

Foto: Narod.hr

Na Trgu Sv. Marka u Zagrebu, ispred zgrade hrvatske Vlade, Udruga Lavice za zaštitu i podršku žrtvama pedofila i Građanska inicijativa Roditelji protiv institucionaliziranja pedofilije, održale su u četvrtak konferenciju za medije.

Traže hitno donošenje novog zakona za procesuiranje i adekvatno kažnjavanje pedofila, trenutno izbacivanje svih autora koji promiču pedofiliju s popisa školskih lektira, te trenutno izbacivanje tzv. spolnog odgoja iz kurikula jer se temelji na pedofiliji – a u školama je već 5 godina.

Anita Papa, predsjednica Udruge Lavice među ostalim je naglasila kako je važno hitno donošenje novog zakona, jer prema dosadašnjem kaznenom zakonu u Hrvatskoj za zlostavljanje i silovanje djece pedofili najčešće bivaju osuđeni tek kaznama društveno korisnoga rada.

> Udruge zatražile smjenu ministrice Divjak i pomoćnice Kralj i izbacivanje lektira s pedofilskim sadržajem iz škola

„Irena Petrijavčenin Vuksanović, 28. studenog 2017., predstavila je novi prijedlog tzv. “antipedofilskog” zakona, uvjeravajući nas kako će biti usvojen do proljeća 2018. god.“, rekla je Papa. Proljeće je i nema riječi ni u Saboru ni u Vladi o mijenjanju kaznenog zakona. Papa je otvoreno upitala: “Kada će se prestati štititi pedofili i tko stopira stupanje na snagu novoga zakona?“

> (VIDEO) Ovako pomoćica ministrice Divjak – Lidija Kralj – brani pedofiliju u lektiri

Marija Plavotić, potpredsjednica Udruge Lavice istaknula je kako su u hrvatskom nacionalnom kurikulumu dva segmenta koja su povezana s pedofilijom: prvi je tzv. Spolni odgoj koji je već 5 godina u hrvatskim školama, a drugi je popis školskih lektira.

> Član Jokićeve ekspertne skupine pedofilske scene u lektiri usporedio s borbom za prava žena i evolucijom

Navela je mišljenje stručnjaka koji su lektiru „Črna mati zemla“ autora Kristijana Novaka ocijenili apsolutno neprihvatljivom jer se u njoj promiče pedofilija – eksplicitno se opisuje pedofilski čin, brutalno silovanje malog dječaka.

> Novi zakon protiv pedofilije – štite li hrvatski zakoni djecu od pedofila?

Istaknula je kako se više od 17 tisuća ljudi u peticiji izjasnilo protiv autora koji promiču pedofiliju, te je istaknula: „Pozdravljamo izbacivanje autora Zorana Ferića s popisa školskih lektira, tražimo izbacivanje i autora Kristijana Novaka s popisa. Promicanje pedofilije u lektirama vidljiv je primjer institucionaliziranja pedofilije u školski sustav. Daleko gori i daleko manje vidljiv primjer od ovog je tzv. Spolni odgoj koji je temeljen na pedofiliji a koji je u hrvatskim školama već 5 godina.“, rekla je Plavotić.

O tzv. spolnom odgoju govorila je Gordana Maras iz Građanske inicijative Roditelji protiv institucionaliziranja pedofilije.

Taj tzv. Spolni odgoj, koji se u sadašnjem kurikulu zove “Odgovorno spolno ponašanje i rodna ravnopravnost”, povezan je s učenjem Alfreda Kinseya i s Institutom Kinsey. Kinseyeva je teza da su “Djeca seksualna bića od rođenja”. Kako je došao do te teze?

> Marko Ljubić: Tko će, i može li uopće, oprati Plenkovića, predsjednicu, saborske zastupnike od Divjakicine reforme obrazovanja?

Kinsey je poticao i plaćao pedofile da seksualno zlostavljaju dojenčad i djecu. Dao im je upute kako da bilježe ponašanje djece za vrijeme zlostavljanja. U svojoj knjizi objavio je tablicu u kojoj se navodi kako je, primjerice, dječak od 4 godine doživio 26 orgazama unutar 24 sata. Kao dokaz za orgazme Kinsey navodi da dijete plače, vrišti, doživljava konvulzije, odguriva zlostavljača, ponekad pada i u nesvijest.

Hrvatska javnost je još 2013. saznala kako su glavni autori tog tzv. Spolnog odgoja u Hrvatskoj Dubravko Lepušić, Amir Hodžić i Aleksandar Štulhofer. Također je hrvatska javnost još 2013. saznala kako je Aleksandar Štulhofer bio suradnik i stipendist Instituta Kinsey, te kako je surađivao s tri deklarirana pedofila.“, rekla je Maras, i zatražila trenutno izbacivanje tzv. spolnog odgoja iz svih škola jer je temeljen na pedofiliji.

> Profesori okupljeni u timu UiO upozoravali na pedofilske scene u lektiri…

Lavice i roditelji na kraju su zahvalile svim braniteljskim udrugama što su im dali podršku i što su i danas, na Trgu Sv. Marka, stali uz njih. Pozvale su i sve ostale udruge i organizacije da im se priključe, jer, kako kažu, „Ovdje nije riječ o svjetonazoru, političkom opredjeljenju ili o vjeroispovijesti. Pedofilija je univerzalno kazneno djelo.“

Pozvale su predsjednika hrvatskog Sabora, sve saborske zastupnike, predsjednika hrvatske Vlade i sve ministre u Vladi da hitno donesu novu, adekvatnu i učinkovitu zakonsku regulativu za procesuiranje i adekvatno kažnjavanje pedofila, te da iz svih, pogotovo iz odgojno-obrazovnih institucija izbace sve što je povezano s učenjem instituta Kinsey i s pedofilijom.

> Nepotpun zakon o pedofiliji – zašto se neće provjeravati Registar pedofila za osobe koje rade s djecom?

Podsjetimo, 28. veljače 2018. u otvorenom pismu hrvatskoj Vladi, Saboru i cijeloj hrvatskoj javnosti, zbog pedofilskog sadržaja, zbog sadržaja povezanog s pedofilijom i zbog autora koji su povezani s pedofilijom i/ ili promicanjem pedofilije, zatražili su:

1. smjenu ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak

2. smjenu pomoćnice ministrice znanosti i obrazovanja Lidije Kralj

3. trenutno izbacivanje tzv. spolnog odgoja iz hrvatskih škola (“Odgovorno spolno ponašanje i rodna ravnopravnost”),

4. izbacivanje svih autora koji promiču pedofiliju u svojim djelima s popisa lektira za hrvatske škole

U emisiji HRT-a Dobar dan, Hrvatska, u utorak, 20. veljače 2018. hrvatskoj je javnosti pomoćnica ministrice znanosti i obrazovanja Lidija Kralj dala do znanja kako će se tzv. spolni odgoj, koji je već 5 godina u hrvatskim školama a koji se temelji na pedofiliji, na jesen biti zamijenjen novim sadržajem.

Velik dio hrvatske javnosti, pogotovo roditelja, bilo je uvjerenja kako je još 2013. Ustavni sud iz hrvatskih škola i iz kurikula izbacio tzv. Spolni odgoj koji je temeljen na pedofiliji. Pomoćnica ministrice potvrdila je kako je on dio nacionalnog kurikula od 2013. do danas!

> Hajdarović, član Jokićeve ekspertne skupine, ne negira svoje zagovaranje pedofilije u lektiri

Prenosimo u nastavku u cijelost što su zatražili iz udruga:

“Sadržaj koji je na bilo koji način povezan s pedofilijom, a kamoli tzv.spolni odgoj koji je temeljen na pedofiliji, ne smije biti dio ni jedne, a kamoli odgojno-obrazovne institucije! Tražimo da odmah, po hitnom postupku izbacite taj dio iz hrvatskog kurikuluma (tzv. spolnog odgoja, “Odgovorno spolno ponašanje i rodna ravnopravnost”), koji se šutke već 5 godina u istome nalazi. Ne zanima nas ako Vlada i/ ili Ministarstvo obrazovanja i/ ili umiješane (civilne) organizacije dobivaju sredstva za promicanje sadržaja koji je povezan i temeljen na pedofiliji. To su djeca, i ne postoji adekvatan novčani iznos kojime možete opravdati institucionaliziranje pedofilije kroz škole.

Odmah izbacite tzv. spolni odgoj (“Odgovorno spolno ponašanje i rodna ravnopravnost”) iz kurikula, iz svih hrvatskih škola, jer je temeljen na pedofiliji. Kada to napravite, možemo kroz javnu raspravu u koju treba uključiti prije svega pedijatre, psihologe i roditelje, odlučiti koji i kakav sadržaj je primjeren za djecu i na koji ga način treba provoditi.

> CitizenGo pokrenuo peticiju protiv pedofilske lektire

U emisiji je voditelj Mirko Fodor pročitao dva citata školske lektire koja se 2016. nalazila na popisu lektira za hrvatske srednje škole.

Citati:

“Neosjetno i posve prirodno, da smirim plač, počeo sam se zadovoljavati. Uskoro puštao sam tekućinu i gore i dolje, a kroz prozor, u parku, vidio sam jednu sasvim malu djevojčicu. I ona je ispuštala tekućinu, zadignute haljinice, čučeći.”

“Kad sam se vratio i to rekao Marini, napravila je facu kao da vidi duh svoga oca kako jebe petogodišnju djevojčicu.”

Vaša pomoćnica nijednom riječju nije osudila pedofilski sadržaj. U nijednom trenutku nije naglasila da će ovu lektiru odstraniti ili da je već odstranjena s popisa lektira, što je skandalozno. Naprotiv, stala je ubranu tog sadržaja navodeći kako će profesori biti uz djecu i objasniti im kako to ne valja?!

Predsjedniče hrvatske Vlade, ovdje je riječ o kaznenome djelu pedofilije koje se prema hrvatskome kaznenome zakonu ne smije promicati! Ovim se sadržajem djeci kroz hrvatski kurikul usađuju pedofilske slike, slike seksualnog odnosa odraslog muškarca s petogodišnjom djevojčicom! To je kriminal – takva slika u djetetovu glavu sama po sebi nikada ne bi došla.

Pomoćnica ministrice obrazovanja opravdava metodu da se djeci usađuje pedofilski sadržaj u njihov mozak, u njihove duše?! To nije samo skandalozno, to je kriminalno. Takva osoba ne smije biti ni blizu rada s djecom, a kamoli u doticaju s školskim programom, a kamoli da je pomoćnica ministrice znanosti i obrazovanja.

Tražimo trenutnu smjenu pomoćnice ministrice znanosti i obrazovanja Lidije Kralj.

Tražimo trenutno izbacivanje svih autora koji promiču pedofiliju u svojim djelima s popisa lektira za hrvatske škole.

Zbog svega navedenog tražimo smjenu najodgovornije osobe, tražimo smjenu ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak.

Udruga Lavice – zaštita i pomoć žrtvama pedofila

GI Roditelji protiv institucionaliziranja pedofilije

GI Ivo Pilar

Udruga Djeca ljubavi

Udruga Ne dirajte djecu”

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.