Krešimir Miletić o proslavi Dana vojske Republike Srbije u Mimari: ‘Mi imamo Vladu koja radi u interesu Republike Srbije’

Foto: fah

“U zagrebačkom Muzeju Mimara je na Valentinovo, nećete mi vjerovati, ali je istina – s početkom u 13,00 sati svečano obilježen Dan državnosti (Srbije) i Dan vojske Republike Srbije”, piše Krešimir Miletić na svom Facebook profilu, jedan je od koordinatora GI Narod odlučuje, diplomirani socijalni radnik i društveni aktivist.

Njegov komentar prenosimo u cijelosti:

“Eto, nakon ”talijanske Istre i Dalmacije”, došla je ćuška i s druge strane obraza.

Ovo je u cijelom svijetu jedini zabilježen slučaj da se u glavnom gradu države koju je jedna tuđa osvajačka vojska poharala, dvadeset godina nakon tog rata, tu vojsku slavi i odaje joj se počast uz sudjelovanje predstavnika svih organa državne vlasti.

Mi imamo Vladu koja radi u interesu Republike Srbije, kojoj većinu u saboru drži predstavnik srpske manjine, koji naloge dobija od deklariranog četnika iz Beograda. Logičan rezultat takve politike jest taj da su branitelji i građani koji žele organizirati referendum ”neiživljeni pederi i hulje” kojima je mjesto na ulici, a okupatorska vojska uvaženi gost u prestižnom muzeju.

Za usporedbu, samo si zamislite proslavu Dana neovisnosti Hrvatske i Dana oružanih snaga RH u Beogradu.

I sve to dok nam Kolinda, zajedno sa dežurnim optuživačima i tužiteljima Hrvata pojašnjava kak smo mi ipak ustaše i jako zločesti ak’ vičemo ‘Za dom spremni’ na stadionu”, zaključuje Miletić.

Izvor: narod.hr