Krešimir Miletić: ‘Osmorka izbačenih iz HDZ-a su zapravo tek prvi val čišćenja koji će Plenković odraditi uz pomoć svojih pretorijanaca’

Foto: Narod.hr

“Ekipa, nema vam od njih milosti. Vi jednostavno predstavljate uzorak svih onih koji će biti očišćeni iz HDZ-a”, napisao je svom Facebook profilu jedan je od koordinatora GI Narod odlučuje i diplomirani socijalni radnik i društveni aktivist Krešimir Miletić, povodom izbacivanja osam uglednih članova zagrebačkog HDZ-a iz stranke zbog privatnih razgovora u kojim su kritizirali predsjednika stranke Andreja Plenkovića.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Europska pučka stranka (EPP) suspendirala je Fidesz, stranku mađarskog premijera Viktora Orbana, u ožujku i nije pozvala Orbana na skup u glavnom gradu Hrvatske.

Osmorka izbačenih su zapravo tek prvi val čišćenja koji će Plenković odraditi uz pomoć svojih pretorijanaca unutar HDZ-a, a kao logičan nastavak iste politike koja ga je i stvorila, politike koja izbacuje Orbana i sve što on personificira danas na političkoj karti Europe.

Sve što je nacionalno, uistinu demokršćansko, treba biti izbrisano i eutanazirano kako bi ideologija Europe kao naddržave i svojevrsnog ‘melting pota’ u kojem će se provesti dekristijanizacija i inauguracija nove totalitarne (rodne) ideologije mogla provoditi bez značajnijeg političkog otpora.

Čemu se suprotstavljao Orban? Za što je optužen? Zbog kršenja demokratskih standarda? A istovremeno glavni domaćin njihovog skupa EPP-a je arhitekt krađe triju referenduma, čovjek koji prezire i ismijava minimume demokratskih standarda prikrivajući čisti totalitarizam iza kulisa i igrokaza procedura u kojima je sve unaprijed izrežirano, postavljeno i odlučeno.

Orban je istjerao Soroša iz Mađarske, Plenković ga je velikodušno pozvao u Hrvatsku. I ne samo to, već njegovim najrevnijim i najradikalnijim mentalnim i političkim, svjetonazorskim i ideološkim sljedbenicima izručio obrazovni sustav.

>Dr. Franjo Tuđman o Georgeu Sorosu 1996.: ‘Soros i njegovi saveznici proširili su krakove kroz naše društvo’

>Plenković napao Orbana jer je objavio plakat sa Sorosem i Junckerom: ‘Mislim da šalje krivu poruku kada su u pitanju migracije’

Orban se suprotstavio migrantskim kvotama. Plenković je vjerojatno i najgorljiviji zagovornik tih kvota i marakeškog sporazuma. Orban nije dao da se ratificira Istanbulska konvencija. Plenković ju je nasilno i protivno volji birača, uz prijetnje mandatima nametnuo najprije svojoj stranci, a onda i dao da se ratifikacija izglasa u saboru.

Ova osmorka sada piše tom EPP-u da ih upozori kako Plenković zapravo marljivo provodi istu politiku koju ta grupacija provodi unutar sebe.

Ekipa, nema vam od njih milosti. Vi jednostavno predstavljate uzorak svih onih koji će biti očišćeni iz HDZ-a koji se, između ostalog, priprema i ukrašava da bude nevjesta SDP-u, a za korist onih koji su instalirali Plenkovića.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr