Mostovci prikupili potpise za smjenu Kujundžića i Pavića

Foto: fah Fotomontaža: narod.hr

Zastupnici Mosta inicirali su prikupljanje potpisa za raspravu o izglasavanju nepovjerenja ministru rada Marku Paviću i ministru zdravstva Milanu Kujundžiću.

Potpisi su, kako je za N1 potvrdila zastupnica Mosta Ines Strenja Linić prikupljeni jučer te će prijedlozi za smjenu ove dvojice ministara biti upućeni u saborsku proceduru.

Zahtjev za raspravu o smjeni ministara Pavića i Kujundžića potpisali su zastupnici Mosta, SDP-a, HSS-a, Živog zida te neki nezavisni zastupnici.

Nakon ostavke ministra uprave Lovre Kuščevića zbog afere s preprodajom zemljišta i nekretninama, počelo se nagađati kako će premijer Andrej Plenković krenuti u širu rekonstrukciju Vlade te smijeniti nekoliko ministara.

Uz Most koji je prikupio potpise za raspravu o Paviću i Kujundžiću, SDP je također najavio traženje glasovanja o povjerenju ministru Tomislavu Tolušiću.

Narod.hr nastoji objektivno informirati javnost o svim važnim temama iz Hrvatske i svijeta i onim temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima. Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati vas o najvažnijim događajima potrebna nam je Vaša pomoć. Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/N1