Poznati vukovarski branitelj Predrag Mišić o igrokazu Pupovca i Bandića sa česnicom: ‘Pokušaj krađe Božića’

Foto: Facebook (Fotomontaža: Narod.hr)

Poznati vukovarski branitelj Predrag Mišić, zgrožen onim što je vidio i uz ispriku što to uopće govori na Božji dan – pravoslavni Božić, kojega i sam slavi, na svom Facebook profilu osvrnuo se na trganje česnice te Bandićevo slavodobitno hvaljenje novčićem.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

POKUŠAJ KRAĐE BOŽIĆA
Prvo da čestitam svima koji danas slave rođenje Isusovo
Mir Božiji Hristos se rodi
U ove dane kad duša treba mir
A sad vama antikristi,ni u ove dane nemate srama,kako bi ga i imali ,prvo morate znati što je to.
Vi ste veliki srbi i hrvati samo po tome što ste se krstili kao veliki
Većina od vas velikih nije znala što je vjera,nebi ni sad da nema interneta.Vi ste doista doajeni licemjerstva i bezličnosti
Vrli veliki u SPC bogohulite s novčićem u pogači,pa gle čuda Bandera ga dobi.
Koliko će to Miki naplatiti Bog zna.Platit će to Hrvatska,a miki će to znat naplatit
Vrli vodjo dali ćeš dolazit i kad ne budeš premijer,to je vrlo blizu.
U bogomolje SPC ulazite unatoč tome što su ti popovi posvećivali četničke kame ,iste one kojima su kasnije klali .Șto je s HPC,ona vam nije od Boga.
S njima kidate pogaču kao što su oni kidali sve hrvatsko,sve koji su živote dali.
Kad se budete obraćali svevišnjem,tražite oprost ,ne za vaše grjehe nego licemjerstvo,laži i izdaju vlastitog naroda.
Narod vam nikad oprostiti neće.
A svi vi moji hvala vam na čestitkama
Oprostite što na ovaj Božiji dan pișem ovo

>(Video) Pupovac, Bandić i pop: odglumili zajedno da je pred Bandićem – dobra godina

Podsjetimo, jučer je održan već tradicionalni domjenak Srpskog narodnog vijeća u povodu pravoslavnog Božića, koji već godinama okuplja državni vrh. Među okupljenima je ove godine bio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, kao i Milorad Pupovac, predsjednik SDSS-a.

Tradicija pravoslavne proslave Božića je lomljenje božićnog kruha. Uoči lomljenja kruha svećenik sakriva u njega “sretni novčić” koji po vjerovanju onome tko ga pronađe donosi sreću i blagostanje tijekom cijele predstojeće godine.

Jučerašnji igrokaz u kojem mitropolit Porfirije lomi pogaču i pronalazi novčić, potom ga skriva i krišom predaje Miloradu Pupovcu, koji ga potom predaje zagrebačkom gradonačelniku Bandiću, obišao je društvene mreže.

Domaćin prijema, predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac, na HRT-u je objasnio kako je novčić završio baš u Bandićevim rukama.

“Vidite da je to usrećilo gradonačelnika, tih 10 lipa. I to bi moglo biti dovoljno. Kad se dogodi da netko od nas dobije novčić, bilo svećenik, bilo netko od domaćina poput mene, mi ga nikad ne zadržimo. Otegnuo se proces traženja novčića, a drugi su otišli različitim poslovima, onda je gradonačelnik Bandić bio prvi pri ruci i tu je sva priča”, rekao je Pupovac u svoju obranu.

Prije samo 3 dana Pupovac rekao da “Bandić narušava kredibilitet” svih u politici

Podsjetimo, samo nekoliko dana prije ovog dodavanja novčića Milorad Pupovac je u intervjuu za Novu TV rekao, o prelascima u Bandićev klub zastupnika koji sad već broji 13 članova:

“To nije dobro za percepciju javnosti i povjerenje građana u Sabor, u političke stranke, u narodno predstavništvo. Mislim da bismo svi trebali imati izraženiju svijest da to narušava naš ukupni kredibilitet”.

“To da je cijeli Sabor i da su sve političke stranke koje su u Saboru na ovaj ili onaj način pogođene time i da se narušava njihov kredibilitet, a to znači i svakog od nas, to je istina”, pojasnio je svoj stav Pupovac.

>(VIDEO) Pupovac o Bandićevom širenju kluba zastupnika: ‘Ne bi me iznenadilo da on ima veće ambicije

O Bandiću je rekao, “ne bi me iznenadilo da on ima ambicije veće od ovih. On je jedan od ljudi u Hrvatskoj koji ima najduži staž, koji ima najizraženiji politički refleks i koji ima najsnažniji politički nagon, prema tome ne bi me to začudilo”, komentiravši mogućnost da Milan Bandić pretendira na mjesto predsjednika države.

Gađenje i prezir u komentarima

Neki od komentara na ovaj video glase:

“Ali, nije mi jasno ZAŠTO? Zar nisu barem to mogli pošteno?”

“Prva vrijedna stvar u klubu BM365.
Ukradena, naravno.”

“Narodu pred očima, bez da su trepnuli, uz osmijeh.”

“Meni je Pupovcev stealth ruka uz tijelo primopredaja u trenu najveci vrh. Dileri da nauce nesto iz ovoga.”

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr