Saša Runjić novi ravnatelj programa HRT-a – odabrao Goran Radman

Narod.hr

Po provedenom javnom natječaju za ravnatelja Poslovne jedinice program HRT-a objavljenom 28. svibnja 2014. te nakon okončanja postupka savjetodavnog izjašnjavanja kreativnog osoblja HRT-a o kandidatima te obavljenih razgovora s Povjerenstvom, Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman povjerenje za tu funkciju odlučio je dati Saši Runjiću.

Povjerenstvo za imenovanje i Glavni ravnatelj smatraju kako će Saša Runjić uspješno obavljati dužnost ravnatelja programa HRT-a, te mu žele puno uspjeha u radu, kažu u PR službi HRT-a.

Očekuje se kako će na dužnost stupiti u rujnu.

U postupku izjašnjavanja kreativnog osoblja o trojici kandidata za ravnatelja programa HRT-a, na koje je izašlo svega 132 radnika od 1247, najveću potporu dobio je Zvonimir Varošanec sa 71 glasom što čini 53,8 posto.

Saša Runjić dobio je 17,4 posto ili 23 glasa, a Ilija Jandrić 15,9 posto odnosno 21 glas. Za niti jednog od navedenih kandidata izjasnilo se 30 radnika, odnosno 22,7 posto. Izjašnjavanje je savjetodavnog karaktera i ne obvezuje ravnatelja Radmana kod postavljanja na funkciju.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: narod.hr