Foto: snimka zaslona

Tony Cetinski oglasio se na svom Facebooku i zamolio medije, ali i članove obitelji da ne komentiraju neslužbene informacije.

“Molim medije da ne iznose poluinformacije u vezi okolnosti nesreće, kao ni nepotpune i neslužbene rezultate obdukcije i vještačenja, jer na taj neprofesionalan način ne činite ništa pametnoga kako bi olakšali niti jednoj od obitelji, već samo nanosite bol svima.
Strpimo se da se istraga privede kraju i da se utvrde sve relevantne činjenice tog nesretnog događaja.
Molim čak i članove moje obitelji da ne komentiraju neslužbene informacije, jer smo već svjedočili manipuliranjima izrečenim i neizrečenim.
Ponavljam da mi je u interesu kao čovjeku da se dobro rasvijetli sve što se desilo i prije mog nailaženja na tijelo I.K., kao i sam trenutak nesretnog događaja, jer je mojoj duši i dušama obitelji Kevljanin to najvažnije.
Siguran sam da će institucije dati vrlo precizan odgovor kako i u kojem trenutku je nastupila smrt pokojnog I. K. te što je uzrokovalo tome da je isti ležao na cesti prije mog ulaska u dio ulice na kojoj je ležao.
Ja sam spreman odgovarati za svaki svoj postupak u životu pa tako i za ovaj ako se ustanovi da sam kriv, ali ovakve insinuacije i lupetanja samo u svrhu da se na tuđoj tragediji zarađuje i naslađuje ne vode ničemu osim dovođenje javnosti u zabludu”, napisao je Tony.

Izvor: narod.hr