(VIDEO) Vidović Krišto za Narod.hr o neradnoj nedjelji i LGBT lobiranju hrvatskog veleposlanika u Poljskoj

Zastupnica Karolina Vidović Krišto za Narod.hr prije sjednice komentirala je uvodenje neradne nedjelje u Sloveniji i LGBT lobiranje hrvatskog veleposlanika Tomislava Vidoševića u Poljskoj.

“To je jedan dobar i normalan civilizacijski doseg. Odrasla sam u Njemačkoj, nikada nisu nedjeljom radili dućani. Nenormalno je da je nedjelja radna. Neradna nedjelja bi trebala biti politika vladajućih u bilo kojem političkom mandatu, bila to ljevica ili desnica”, smatra Vidović Krišto.

> Važna odluka: Slovenija zabranila trgovinama rad nedjeljom i blagdanima

> Dr. Markić: ‘Lažna ljevica u Hrvatskoj protiv je neradne nedjelje jer dio trgovaca ide na misu, a lažna desnica još čeka mišljenje iz Bruxellesa’ 

Američko veleposlanstvo u Poljskoj na inicijativu veleposlanstva Kraljevine Belgije, objavilo je otvoreno pismo, a jedan od potpisnika je, suprotno volji hrvatskih birača, i hrvatski veleposlanik Tomislav Vidošević, čovjek koji u Poljskoj predstavlja zemlju u kojoj se 1.prosinca 2013. 66% birača izjasnilo ZA ustavnu zaštitu braka kao zajednice žene i muškarca. Vidović Krišto rekla nam je svoje mišljenje i o toj temi.

> Zašto se Plenkovićeva Vlada uključila u LGBT lobiranja u Poljskoj, a ne štiti hrvatske interese u Crnoj Gori?

> Tko je veleposlanik Tomislav Vidošević, brat Nadana Vidoševića, koji se priključio LGBT lobiranju u Poljskoj?

“Hrvatska u svojim trenutnim političkim dosezima briljira prvenstveno po korupciji, neprovođenju volje naroda i bavljenjem trećerazrednim pitanjima u odnosu na krucijalne probleme. Mislim da bi se veleposlanik trebao baviti prije svega gospodarskom, pa onda i političkom promocijom Hrvatske, a ne time”, zaključila je za Narod.hr.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr