“Bundevijada” u carstvu životinja u zagrebačkom ZOO-u

Foto: Fah

U zagrebačkom Zoološkom vrtu u subotu, 28. listopada, održat će se tradicionalna ‘Bundevijada’, jedan od njihovih najpopularnijih jesenskih programa, najavili su iz ZOO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjetitelji će se u paviljonu Sichuan zagrebačkog ZOO-a u subotu od 11 do 13 sati moći uključiti u dubljenje bundeva, a životinjama će se bundeve, urešene različitim motivima, posluživati od 13 do 15 sati.

Foto: Fah

“Neke će bundeve biti ispunjene poslasticama za životinje, a dio će ih biti izdubljen tako da stanovnike ZOO-a potakne na što više istraživanja i kretanja”, kažu u ZOO-u.

Prvi će bundeve u svoje nastambe dobiti prstenastorepi i čupavouhi lemuri, a zatim će ih dobivati žutokresti kakadu, mravojed, smeđi medvjed, kljunorošci, pekariji, bjeloruki giboni, zmije, rakuni i kapucini, lavovi te merkati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zagrebačkom ZOO-u kažu da je “Bundevijada” jedan od njihovih najpopularnijih jesenskih programa. Na prvom je mjestu Abrakadabra ZOO, noćni obilazak Vrta uz susret s bićima iz slavenskih mitova i legendi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.