Domoljubni hit na pomolu: Snima se spot za pjesmu ‘Zemlja heroja’ koju izvode Thompson, Bulić, Žanko…

heroja
Montaža: Narod.hr, izvor: Fah, snimka zaslona Glas Koncila

Kako doznajemo, ovih se danas snima spot za domoljubnu pjesmu ‘Zemlja heroja’ autora Dražena Žanka. Ovu pjesmu izvode osim Žanka, Mate Bulić, Marko Perković Thompson, Tomislav Bralić i Stanko Šarić iz grupe Najbolji hrvatski tamburaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako u javnost ne curi mnogo detalja o novoj pjesmi, koja će, sudeći prema imenima koja stoje iza nje, postati zasigurno hit, doznajemo kako se trenutno snima spot za pjesmu Dražena Žanka ‘Zemlja Heroja’.

Pjesmu izvode Marko Perković Thompson, Mate Bulić, Tomislav Bralić i Stanko Šarić.

”Mogu reći da dolazi jedna nova pjesma zove se Zemlja heroja. Pjeva Mate Bulić, pjeva Thompson, Tomislav Bralić, Stanko iz Tamburaša i moja malenkost. Skupili smo jednu izvanrednu ekipu, nadam se da će pjesma naići na dobar odjek s obzirom na to da nije lako napisati pjesmu o domoljubnom karakteru”, objasnio je Dražen Žanko u kolovozu.
Više je detalja za 7dnevno otkrio Mate Bulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
>Klapa Sveti Juraj HRM-a obradila Thomposnovu pjesmu Ratnici svjetla za 32. rođendan Hrvatske vojske
>‘Čavoglave’ – pjesma koja je postala izraz otpora i odavno prešla granice Hrvatske

”Zvali su me Mario Rucner, Dražen Žanko i Thompson da se uključim u taj projekt. Marko je rekao da je pjesma dobra i ja sam to čuo i vidio da je riječ o pravoj klasičnoj domoljubnoj pjesmi i naravno da sam se priključio”, ispričao je Mate Bulić.

”Kad je riječ o novom projektu i Markovu pjevanju, znam kakav je Marko emotivac i kako sve to utječe na njega. Teško je pristao na tu pjesmu, kao što je svima nama bilo teško odbiti i ne završiti projekt. On je ušao u tu fazu i to je odradio, a ja sam rekao: ‘Vidiš da se možeš izboriti da budeš snažan i jak kakav si prije bio’. Ja se nadam da će tako opet i biti”, objasnio je Bulić.

Podsjetimo, Thompson se povukao iz javnosti i prestao nastupati nakon što mu je sin Ante Mihael teško obolio u srpnju 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.