(FOTO) Čije i kakve modne kreacije voli nositi hrvatska predsjednica?

Foto: fah

Predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, pokazala je da voli eksperimentirati s odabirom modnih kreacija domaćih dizajnera. Modni izričaj s jednobojnim haljinama predsjednica voli istaknuti cipelama u crvenoj ili žutoj boji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatske modne kuće Stolnik, dizajnerica Martina Budak i modni dvojac Elfs, samo su neki od kreatora predsjedničinih haljina i kompleta odijela.

Hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović može se pohvaliti kako često ‘oblači’ predsjednicu koja posjećuje njezine revije. Tako je na reviju Aleksandre Dojčinović, koja je predstavljala jesensku kolekciju, stigla u lei lou uskoj haljini cvjetnog uzorka sa žutim cipelama.

Portugalskog kolegu, Marcela Rebelo de Sousa, predsjednica je dočekala u čipkastoj haljini. Dok je s cvjetnom haljinom uglavnom bila pohvaljena od modnih kritičara, odabirom čipkaste haljine ‘modni gurui’ u medijima nisu bili oduševljeni. Procijenite sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović obukla je krem rozu haljinu za sastanak s predsjednikom Mađarske Janosom Aderom, koji je nedavno bio u službenom posjetu Hrvatskoj.

Na otvorenju 53. Münchenske sigurnosne konferencije Grabar-Kitarović sudjelovala je u haljini s jarkom bojom i upadljivim printom. Haljinu je upotpunila sa žutim štiklama koje su sada već postale njezin uobičajeni modni komad.

Kolinda Grabar Kitarović pokazala je da voli eksperimentirati s odjećom, hoće li uskoro početi i s novim frizurama, tek ćemo vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O predsjedničinu stilu oblačenja mišljenja su podijeljena, kako kod dizajnera i modnih stručnjaka tako i kod onih koji samo prate modu. Jedni je hvale, drugi traže modne greške i daju savjete. Kako god bilo, nedvojbeno je pohvalno da predsjednica države nosi i promovira odjeću dizajniranu u Hrvatskoj.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.