(FOTO) Elegantna Melania Trump svojim stilom zasjenila kraljevsku obitelj

Foto: Snimka zaslona/Fah (Fotomontaža: Narod.hr)

Američki predsjednik Donald Trump i Prva dama Melania bili su sinoćnji domaćini princa Charlesa i vojvotkinje od Cornwalla Camille u rezidenciji američkog veleposlanika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od svečane večere dan ranije u Buckinghamskoj palači gdje se posluživao dimljeni konjski jezik i desert od jagoda uz Chateau Lafite, koji stoji oko 2.000 funti (oko 16.800 kuna) po boci, sinoćnja je večera bila više po Trumpovom ukusu – govedina, krumpiri, sladoled i kalifornijsko crveno vino za 30 funti (oko 250 kuna) po boci, piše Daily Mail.

Camilla je bila vrlo elegantna u bijeloj večernjoj haljini Fione Clare s prozirnim gornjim slojem dok je Melania odabrala upečatljivu crvenu haljinu s dodatkom koji je podsjećao na plašt. Večer ranije Melania je oduzimala dah u bijeloj haljini s prozirnim detaljima sa svjetlucavim cirkonima.

Na večeri su bila i predsjednikova djeca. Ivanka je ostavila dojam u prekrasnoj bijeloj haljini s jednim otvorenim ramenom dok je mlađa kći Tiffany odabrala sivu čipkastu haljinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

View this post on Instagram

 

Magical night at Buckingham Palace with my best friend! ♥️

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Podsjetimo, Trump je stigao u državni posjet Britaniji početkom tjedna. Osim s kraljevskom obitelji, susreo se i s premijerkom Theresom May, a na sastanku su razgovarali o sporazumu dvije države nakon Brexita koji Trump podržava.

Melania Trump u Veliku Britaniju otputovala u Guccijevoj haljini s motivima Londona

Prva dama Amerike, Melania Trump (49) za putovanje u trodnevni državni posjet svojeg supruga Velikoj Britaniji odabrala je prikladnu opravu, Guccijevu haljinu-košulju s motivima Londona.

Na internetskim stranicama luksuznoga modnog web shopa Farfetch stoji da je cijena haljine 2650 funta.

Među motivima su Big Ben, Houses of Parliament i kultni londonski double-decker.

“Izrađena od čiste mekane svile i s kontrastnim narančastim i zelenim detaljima, ova košulja-haljina ukrašena je eklektičnim printom koji slavi britansku metropolu”, piše na internetskoj stranici Farfetcha.

Struk je istaknula zelenim remenom od zmijske kože te čitav styling upotpunila salonkama ‘nude’ boje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.