J.K. Rowling potvrdila da radi na dva nova romana

Rowling
Foto: fah

Autorica popularnog serijala o malom čarobnjaku Harryju Potteru, J.K. Rowling, svojim je obožavateljima na Twitteru otkrila da upravo radi na dvije nove knjige, od kojih jednu piše pod vlastitim imenom, a drugu pod pseudonimom Robert Galbraith.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spisateljica, koja sa svojim obožavateljima redovito komunicira putem društvenih mreža, izazvala je uzbuđenje među fanovima najavom na Twitteru da upravo piše čak dva nova romana, prenose britanski mediji.

Na pitanje jednog obožavatelja – “Kada ćemo dobiti novi roman?”, Rowling je odgovorila: “Radim na njemu (doslovno)”.

Otkrila je da piše od 6 ujutro i to istodobno dvije knjige: jednu pod vlastitim imenom, a drugu kao Robert Galbraith, što je pseudonim pod kojim objavljuje krimiće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazala je također kako još nije sigurna koja će joj knjiga biti prva objavljena, te obećala da će fanove obavijestiti čim to bude znala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.