Kardinal Müller, jedan od najvećih branitelja katoličke vjere, stiže u Zagreb: prijavite se na konferenciju

Kardinal
Izvor: CNS

Apologetska udruga blaženi Ivan Merz poziva vas na Drugu međunarodnu konferenciju na temu: Stojte čvrsto u vjeri. Plenarno izlaganje će održati jedan od najvećih branitelja katoličke vjere danas kardinal Gerhard Müller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konferencija će se održati u subotu, 18. studenoga 2023. u hotelu Antunović, Zagrebačka avenija 100 A, Zagreb.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

”Broj mjesta je ograničen (200) te ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji molimo vas da se prijavite što prije, a najkasnije do subote 11.11.2023. (ukoliko se kvota ranije popuni mi ćemo staviti obavijest na našem portalu: https://katolik.hr/ ). Nakon 11.11.2023., bez obzira na broj prijavljenih, neće više biti moguće prijaviti se niti dobiti akreditaciju (to vrijedi i za novinare)”, kaže Ivan Poljaković, predsjednik Apologetske udruge bl. Ivan Merz.

Kotizacija za konferenciju iznosi 100€ (80€ za umirovljenike, studente, svećenike, časne i branitelje), a možete ju uplatiti  uplatite na sljedeći račun:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Apologetska udruga blaženi Ivan Merz

IBAN HR8523400091110376905 (BIC: PBZG HR 2X)

U opis plaćanja upišite: „kotizacija 23“. Ukoliko uplaćujete za drugu osobu, nakon „kotizacija 23“ dodajte puno ime osobe za koju uplaćujete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon uplate obavezno se javite na adresu katolik.hr.konferencija23@gmail.com kako bi vam poslali potvrdu o akreditaciji, jer bez te potvrde nećete moći pristupiti konferenciji.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.