Komentari na Twitteru nakon jučerašnjeg nastupa Mije Dimšić: ‘Hrvatska je dvije godine zaredom pokradena…’

Foto: snimka zaslona, Deposit photos, Fotomontaža: Narod.hr

U Torinu se održalo prvo polufinale ovogodišnjeg Eurosonga, a prva polufinalna večer Eurosonga 2022. održala se u utorak na pozornici torinske dvorane PaloOlimpicona. Hrvatska predstavnica Mia Dimšić, nažalost, nije se plasirala u finale Eurosonga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mia je nastupila pod rednim brojem 11 s pjesmom “Guilty Pleasure”, za koju su tekst i glazbu napisali Mia Dimšić, Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, dok je za aranžman zaslužan Ante Gelo.

“Također sam razočarana što Hrvatska nije uspjela”

Komentiranje ovogodišnjeg Eurosonga već je započelo na Twitteru, a jedno je od mišljenja da je Mia Dimšić trebala proći u finale.

– Slovenija, Hrvatska i Danska zaslužile su se kvalificirati – jedan je od komentara na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatska je dvije godine zaredom pokradena. Prošle godine je bilo gore. Albina je trebala ući u finale 2021.”, napisao je jedan korisnik Twittera inicirajući na prošlogodišnji nastup Hrvatske na Eurosongu – pjevačice Albine Grčić koja je nastupila s pjesmom “Tick-Tock”.

“Hrvatska, Danska, Austrija i Albanija su toliko opljačkane i dobili smo Moldaviju i Švicarsku u kvalifikacijama? Što su uopće stavili u vodu u Italiji da izazovu ~taj~ rezultat?”, bio je još jedan od komentara.

“Također sam razočarana što Hrvatska nije uspjela. Previše me razočarala Latvija da skoro nisam primijetila. Definitivno neke druge zemlje bih zamijenila za te dvije” napisala je jedna gledateljica.

Mia Dimšić: “Hvala svima na podršci”

– Puna sam emocija, još se nije ništa sleglo, hvala svima na podršci, hvala svima na porukama. Ono što mi je najvažnije je da smo moja ekipa i ja izašli na binu i uživali u te dvije minute. Mislim da smo se pokazali u jednom lijepom svjetlu. Naporno smo radili i sad idemo dalje – kazala je Mia u ekskluzivnoj video izjavi za Večernji list.

Inače, u finalnoj emisiji, koja je na rasporedu u subotu, nastupit će: Švicarska, Armenija, Island, Litva, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Nizozemska. U drugoj polufinalnoj emisiji, koja je na rasporedu u četvrtak, saznat ćemo još deset finalista koji će se boriti s ovim zemljama za pobjedu. U finalu nastupaju i predstavnici ‘velike petorke’ koju čine Francuska, Njemačka, Italija, Španjolska i Velika Britanija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.