Predsjednik splitskog SDP-a čestita Kekinu i Hladnom pivu 30. rođendan

Foto: Snimka zaslona, fah; fotomontaža: Narod.hr

“Najbolja hrvatska punk rock grupa Hladno pivo obilježava 30 godina osnivanja. Umjesto da im čestita, gradonačelnik Andro Krstulović Opara se pravda, gotovo pa ispričava, i to Bujancu obraćajući se navodno nekom njegovom istomišljeniku, što je Grad Split dozvolio koncert”, ustvrdio je za Dalmatinski portal predsjednik SDP-a Split Goran Kotur čestitkama SDP-u bliskom Hladnom pivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Mile Kekin u SDP-ovoj kampanji rušenja nove vlade

> Mile Kekin iz Srbije vrijeđa Hrvate, želi se vratiti u vrijeme Bate Živojinovića

Podsjetimo da je Hladno pivo nastupalo na primjerice prosvjedu podrške “Cjelovitoj kurikularnoj reformi” na Trgu bana Jelačića u organizaciji SDP-ove inicijative “Hrvatska može bolje”. Pridružujući se javnoj haranzi „Kulturnjaka 2016“ Mile Kekin, frontmen Hladnog piva, uključio se u napade na tadašnjeg ministra kulture Zlatka Hasanbegovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mile Kekin, protivnik referenduma o braku, snimio je kratku pjesmu – objašnjavajući da su “njegovi dobili 45.“

“Pošto vidim da je moj dragi kolega Mile Kekin objavija novi pjesmuljak, bit ću slobodan objaviti moj poetski odgovor njemu. Baš me zanima koliko će ovo portala objaviti”, odgovorio je Kekinu tom prilikom splitski rocker Toni Aničić na Facebooku. Ančićevu pjesmu, tada osim narod.hr-a, prenijeli su Maxportal, Portaloko, Nezavisni.hr, Kamenjar.com, dragovoljac.com, dalamatinskiportal.hr…

Pjesmu Tonija Aničića nije prenio niti jedan veći portal koji je objavio pjesmu Mile Kekina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Splitski roker odgovorio Kekinu: ‘Ti nisi naš, nisi naš od glave do pete, tvoji su izgubili 95.’

> (FOTO) Zajednički skup SDP-a i Nove ljevice: Evo tko je došao i kakve su poruke poslane!

> (VIDEO) ‘Ja nisam vaš, nisam vaš od glave do pete, moji su oni iz devedeset pete’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Još malo pa će se i od mog odlaska na wc stvorit ideološka podjela u kojoj će se gledat kojom sam rukom povukao vodu”, odgovorio je između ostalog splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara na svojoj stranici na Facebooku, nakon kontroverzija oko nastupa Hladnog piva u Splitu.

“Dragi ljudi, ajde opustite se. Još malo pa će se i od mog odlaska na wc stvorit ideološka podjela u kojoj će se gledat kojom sam rukom povukao vodu. Putem maila primio sam pismo jedne udruge branitelja i putem maila odgovorio. Ne pada mi na pamet bavit se zabranama rock koncerata neovisno jesu li bandovi po mom glazbenom guštu. U njihovom mailu je pogrešno sugerirano da se radi o službenom programu proslave Dana pobjede, a to jednostavno ne odgovara istini. Čestitam Hladnom pivu 30. rođendan, njihovim fanovima želim dobar koncert, a to što osobno nisam fan banda i neću bit na koncertu siguran sam ne smeta ni jednima ni drugima. Odgovorio sam skupini branitelja, a ne osobi koja ima fetiš izmišljati o meni sve i svašta. Osobi s kojom nikad u komunikaciji nisam bio, niti bio gost u njegovoj emisiji niti to kanim ikad biti! U interesu zavjera neka ostane tajna kojom rukom povlačim vodu”, zaključio je splitski gradonačelnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.