Predstavljanje knjige “100 notornih Jugoslavena”

Foto: Thinkstock

Udruga “Žene u Domovinskom ratu – Zadar” pozia na predstavljanje knjige “100 notornih Jugoslavena” autora Vjekoslava Krsnika u srijedu 06. prosinca 2017. godine u s početkom u 18 sati u prostoru Znanstvene knjižnice u Zadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O knjizi će govoriti doc.dr.sc. Zlatko Begonja, ing. Danijel Kotlar, brigadir HV u miru, Ilija Vincetić, brigadir HV i HVO u miru i Vjekoslav Krsnik, autor.

Sam autor pozivom na predstavljanje knjige najavljuje o čemu će biti riječi:

Danas, nakon krvavog rata, nakon svih poniženja u posljednjih sedamnaest godina Hrvatskih politika, Hrvati ne čuju pucanj u Rovanjskoj i ne osjećaju otrov u Hagu. Trebamo li priznati da smo kapitulirali pred onima, koji su, dok smo mi išli u rovove okupirali naše institucije i nadzorne odbore, moramo li priznati da Hrvatskom upravljaju, vladaju i ministriraju djeca jugo oficira, udbaša i komunista. Pomirba dr.Tuđmana, očito je vrijedila samo za hitno stanje rata, ali ne zato što je bio rat, nego zato što su u to vrijeme Hrvati stvari državu, a jugoslaveni su se raspoređivali kako bi kao muhe pojeli nedojedene zalogaje po rovovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.