Predstavljanje knjige ‘Kuzma Kovačić: Spomenik Franji Tuđmanu u Zagrebu’ 11. prosinca

Foto: Donatus (Darko Tepert), commons.wikimedia.org

Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti poziva na predstavljanje knjige Spomenik Tuđmanu u Zagrebu autora akademika Ivana Aralice, Ivana Rogića i Milana Bešlića u srijedu 11. prosinca 2019. u 12 sati u velikoj dvorani palače Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Trg Nikole Šubića Zrinskog 11 u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozdravnu riječ održat će akademik Davor Miličić potpredsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, dok će o knjizi govoriti: akademik Luko Paljetak, akademik Josip Bratulić te Milan Bešlić.

Za glazbeni program zaduženi su: prof. Istvan Roemer (gitara): Fernando Sor – Varijacije na Mozartovu temu, op. 9 mezzosopran

Odabrane ulomke iz djela predsjednika Franje Tuđmana čitat će dramski umjetnik Joško Ševo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.