Svečana sjednica Skupštine i predstavljanje knjige povodom 5. godišnjice djelovanja Hrvatske udruge Benedikt

autor: neufal54 http://pixabay.com/en/croatia-split-old-town-europe-505625/

U ponedjeljak, 14. ožujka 2016., s početkom u 19 sati u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, Zrinsko-frankopanska 19, održat će se svečana sjednica Skupštine Hrvatske udruge Benedikt povodom 5. godišnjice djelovanja udruge. U toj prigodi predstavit će se knjiga koja donosi pregled cjelokupnog djelovanja udruge od njenog osnutka.

Knjigu će predstaviti dr. Vide Popović, predsjednik HUB-a, prof. dr. sc. don Mladen Parlov, glavni urednik knjige i član Savjetodavnog vijeća HUB-a i Silvana Dragun, voditeljica Odbora za kulturne aktivnosti HUB-a.

Pozivamo sve članice i članove Hrvatske udruge Benedikt da nazoče ovom jako značajnom događaju u životu naše udruge, posebice zbog svečanog obilježavanja pete godišnjice osnutka i djelovanja. Ovo će ujedno biti i redovita sjednica Skupštine na kojoj će se podnijeti izvještaj o radu udruge u proteklom jednogodišnjem mandatu te će se izabrati predsjednik, članovi Upravnog vijeća i članovi Nadzornog odbora udruge za predstojeće jednogodišnje razdoblje.

Pozivamo sve prijatelje, podupiratelje i suradnike naše udruge da nam se pridruže svečanoj sjednici Skupštine jer će ona u prvom dijelu, kada će biti predstavljanje knjige i izvještaj o radu udruge, biti otvorena za javnost. Radujemo se vašem dolasku i zahvaljujemo svima na dosadašnjoj potpori i suradnji.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: Narod.hr
Photo: neufal54