Thompson mladima: Živite svoju vjeru i izgrađujte vrijednosti ljubavi prema Bogu, domovini i obitelji

Na vjerskoj tribini za mlade u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku, gostovao je glazbenik Marko Perković Thomson. Tribinu za učenike sedmih i osmih razreda te srednjoškolce, organizirali su: Katehetski ured Šibenske biskupije i Družba sestara Franjevki od Bezgrešne u Šibeniku. Tribinu i razgovor s glazbenikom Markom Perkovićem animirala je i vodila č. s. Renata Azinović, navodi infovodice.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thomson je odgovarajući na pitanja s. Renate, govorio o svojem životu, djetinjstvu u rodnim Čavoglavama, sudjelovanju u Domovinskom ratu, prvim glazbenim počecima, sadašnjoj glazbenoj karijeri, svojim fanovima i kritičarima njegove glazbe, obitelji i vrijednostima za koje se zalaže i propagira te je posvjedočio mladima o svojoj vjeri, vjerskom životu i duhovnoj promjeni „obraćenju” koje se dogodilo u njegovu životu 2000. godine kada je upoznao jednu molitvenu zajednicu i kroz nju dublje ušao u bit duhovnog života i vjere. Na kraju tribine je poručio mladima da traže i preispituju istinu i smisao života i postojanja te žive svoju vjeru i kroz život izgrađuju vrijednosti ljubavi prema Bogu, domovini i obitelji.

Među mnoštvom mladih koji su sudjelovali na tribini bilo je zajedno sa Župnikom i oko četrdesetak mladih iz Vodica. Iza tribine, mladi iz Župe Vodice su u kapeli škole u predvečerje Nedjelje Dobrog pastira, sudjelovali u molitvi i molili za duhovna zvanja, koju je predvodio Župnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.