‘Tko je ubio Zvonka Bušića?’ – praizvedba predstave Tihomira Dujmovića

Foto: Narod.hr

U petak, 9. ožujka 2018. godine s početkom u 20 sati, u Centru za kulturu Trešnjevka, Park stara Trešnjevka 1 u Zagrebu, održat će se praizvedba kazališne predstave pod nazivom ” Tko je ubio Zvonka Bušića? ” nastala prema tekstu novinara i kolumnista Tihomira Dujmovića iz njegove knjige “Hrvatska u raljama djece komunizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> (Intervju) Tihomir Dujmović: djeca ne moraju odgovarati za grijehe očeva, no bi li Ivo Josipović bio predsjednik da mu je otac bio domobranski ili ustaški časnik?

Predstavu je scenski adaptirao Robert Kurbaša, koji u predstavi igra zajedno s Anom Vilenicom, uz alternaciju Lucije Dujmović. Predstava će se izvoditi prema tekstu Tihomira Dujmovića iz njegove knjige ”Hrvatska u raljama djece komunizma”.

> Dujmović: djeca komunizma nisu sposobna upravljati Hrvatskom – to im ne dopušta svjetonazor

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istom kazalištu tijekom ožujka će se održati još četiri reprizne izvedbe: 10., 11., 23. i 30. ožujka. Nakon toga glumci odlaze na turneju širom Hrvatske.

> Tihomir Dujmović: Tuđmanova Hrvatska više ne postoji – komunisti su preuzeli sve pozicije

Predstavljanje knjige Tihomira Dujmovića 8. ožujka u 19 sati na Kaptolu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knjiga ”Tko je ubio Zvonka Bušića?” autora Tihomira Dujmovića, koja je nastala paralelno s radom na predstavi, biti će službeno prestavljena 8. ožujka 2018. u 19 sati, u dvorani Vijenac, Kaptol 29A u sklopu Nadbiskupijskog pastoralnog instituta u Zagrebu. Knjigu će uz autora predstaviti hrvatski novinari i publicisti Milan Ivkošić i Marijan Knezović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.