Nametanje djeci: U Disneyjevim Ratovima zvijezda glavnu ulogu ima ‘transrodni’ youtuber

glavnu ulogu
Foto: Snimka zaslona (Philosophy Tube)

Disneyjev “Star Wars” po prvi put dodijelio je glavnu ulogu ”transrodnom” glumcu, angažirajući poznatu britansku youtubericu Abigail Thorn za ulogu u Disney+ seriji The Acolyte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
>Ogromni gubici Disneya od 900 milijuna dolara: Je li to posljedica guranja woke i LGBT ideologije?

Glavna uloga u novoj Star Wars seriji ”Acolyte”

Abigail Thorn navodno bi trebala glumiti lik po imenu Ensign Eurus u seriji, a serija bi se trebala početi emitirati sljedeće godine. Acolyte se navodno odvija tijekom razdoblja Galaktičke Republike, a to je razdoblje prije događaja iz filmova Star Wars.

U seriji će glumiti i ”nebinarna” glumica Amanda Steinberg kojoj je također dodijeljena glavna uloga, prenosi Breitbart.

>Sin redatelja originalne Snjeguljice oštro kritizirao novi remake: Walt Disney i moj otac bi se okrenuli u grobu

Abigail Thorn nije glumac(ica) već YouTuber(ica)

Thorn se prvi put pojavio kao ”transrodna” osoba na You Tube videu iz 2021. nakon nekoliko godina vođenja kanala poznatog kao “Philosophy Tube”, na kojem je držao poduke i predavanja o filozofiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U videu, Thorn je zagovarao blokatore puberteta za maloljetnike. U videu se zalagao i za masovnu reorganizaciju društva kako bi se postigla “trans jednakost”.

Disney povećava broj ”trans” uloga ne mareći za filmski debakl

Disney povećava broj ”transrodnih” i ”rodno neusklađenih” glumaca koje ubacuje u svoje  sadržaje namijenjene djeci.

Prošle godine studio je dodijelio ”transrodnoj nebinarnoj” glumici Zoe Terakes sporednu ulogu u Marvelovoj seriji Ironheart samo nekoliko dana nakon što je u seriji također dodijeljena uloga transvestitu Shei Couleé, bivšem natjecatelju reality show-a RuPaulovu Drag Race. Disney je angažirao ”transrodnu” glumicu,Talisu Garciu da glumi ”ne-transrodnu” ulogu u seriji Willow, koja je nedavno otkazana nakon samo jedne sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je Disney debitirao sa svojim prvim “nebinarnim” likom u Pixarovom filmu; međutim, malo će pripadnika publike vidjeti ovaj film, budući da je Elemental spektakularno propao i u Sjedinjenim Državama i u inozemstvu. Producentica Kathleen Kennedy preuzela je Lucasfilm 2012. nakon što je kreator Ratova zvijezda George Lucas prodao tvrtku Disneyju za više od 4 milijarde dolara.

>Disneyev film Snjeguljica na udaru kritika: Šest velikih patuljaka i latinoamerikanka kojoj ne treba muškarac?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.