U subotu najveći glazbeno-scenski spektakl Dora 2022.: Pogledajte redoslijed izvođenja pjesama

Foto: hrt

U subotu 19. veljače izravno iz Opatije ne propustite izbor za hrvatsku pjesmu za pjesmu Eurovizije – Dora 2022. godine. Prijenos ovog najvećeg glazbeno-scenskog spektakla, iz opatijske dvorane Marino Cvetković gledatelji će moći pratiti u 20:10 na Prvome programu HTV-a, prenosi hrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed izvođenja natjecateljskih pjesama na Dori 2022. utvrđen je javnim izvlačenjem u mozaičnoj emisiji Kod nas doma.

A izvođači će nastupiti sljedećim redom:


1. Mila Elegović – Ljubav

2. Mia Negovetić – Forgive Me (Oprosti)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Marko Bošnjak – Moli za nas

4. Jessa – My Next Mistake

5. Zdenka Kovačiček – Stay On The Bright Side

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6. Tina Vukov – Hideout

7. Roko Vušković – Malo kasnije

8. Bernarda – Here For Love

Tekst se nastavlja ispod oglasa

9. Eric Vidović – I Found You

10. ToMa – In The Darkness

11. Elis Lovrić – No War

12. Ella Orešković – If You Walk Away

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13. Tia – Voli me do neba

14. Mia Dimšić – Guilty Pleasure

Gledatelji će telefonski sudjelovati u odluci koja će od ovih 14 pjesama predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. Tročlani ocjenjivački sudovi (žiriji) nalaze se u HRT-ovim Dopisništvima u Vukovaru i Zagrebu i u HRT-ovim centrima: Čakovec i Varaždin, Rijeka, Pula, Osijek, Zadar, Knin i Šibenik, Split i Dubrovnik.

Zvijezde show programa bit će Franka i prošlogodišnja pobjednica Dore, Albina koje za tu prigodu pripremaju i jedno “zajedničko iznenađenje”!

Foto: hrt

Voditelji spektakla

Voditelji spektakla su iskusni HRT-ov voditelj Duško Ćurlić, pjevačica, ali i naša svojedobna predstavnica na Eurosongu Franka Batelić Ćorluka te mlada glumica varaždinskog HNK i dobitnica Zlatnog studija za novo kazališno lice 2019. godine, Elizabeta Brodić.

> Dora 2022.: Upoznajte mlade pjevačice rođene u inozemstvu Ellu Orešković i Jessu
> Dora 2022.: Poslušajte svih 14 pjesama koje se ove godine natječu za Eurosong

Na natjecanju za pjesmu Eurovizije u Torinu, Hrvatska će nastupiti u drugom dijelu prve polufinalne večeri – 10. svibnja. Druga polufinalna večer slijedi 12. svibnja, a veliko finale 14. svibnja.

Za glasovanje putem telefona koristit će se numeracija 065 22 44 xx , gdje xx predstavlja redni broj pjesme (za 1. pjesmu na broj tel: 065 22 44 01, za 2. pjesmu na broj tel.: 065 22 44 02 itd. do 14. pjesme na broj tel: 065 22 44 14).

Za glasovanje putem SMS poruka korisit će se kratki kod 60006 ključnom riječi Doraxx (npr. Dora01, Dora02, … itd do Dora14).

Maksimalan broj glasova upućenih s jednog pretplatničkog broja jest 10, a glasovanje će trajati 10 minuta.

Cijena poziva iz fiksne mreže iznosi 1,50 kn (PDV je uključen u cijenu).

Cijena poziva iz mobilne mreže iznosi 2,40 kn (PDV je uključen u cijenu).

Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV je uključen u cijenu).

Scenarist je Mislav Donaj, redatelj Ivan Miladinov, scenograf Igor Juras, dizajner rasvjete Marko Foretić, kostimografkinja Nataša Svekler, producenti Denis Škorput i Tihomir Marjanović, urednik Željko Mesar, voditelj projekta Tomislav Štengl.

Nagradni natječaj za gledatelje

Gledatelji mogu sudjelovati u nagradnom natječaju na službenom Instagramu i postati dio publike u Opatiji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.