Večeras u crkvi Duha Svetog na Jarunu duhovna obnova sportaša

Večeras, u ponedjeljak, 12. 12. 2022. u 20 sati u crkvi Duha Svetoga (Dugoratska ulica 2) na Jarunu zajednica Cathletico organizira duhovnu obnovu za sportaše. Duhovnu obnovu vodit će pater Tomislav Rukavina (SI).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duhovna obnova bit će u tri djela. Započet će misom, zatim svjedočanstvo Stefany Hohnjec Papić te će završiti klanjanjem. Cijeli susret animirat će Kućna molitvena zajednica Gornja soba. Za vrijeme duhovne obnove bit će prilika i za ispovijed.

Također, u sklopu obnove organizirana je i humanitarna akcija u kojoj će se prikupljati novčana sredstva za obitelj u potrebi te će se prikupljati za djecu iz doma Kuća za mlade – Da život imaju i Kuća za žrtve obiteljskog nasilja, Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.

Organizatori poručuju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovim putem pozivamo vas da se u duhovno sportskom zajedništvu pripremimo za najveći rođendan.
Radosno iščekujmo!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.