Verbum izdao molitvenik s molitvama za oslobođenje od zla o. Gabrielea Amortha

Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 11. svibnja na konferenciji za medije predstavila je knjigu Izbavi nas od zla. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni svećenik o. Gabriele Amorth, koji je mnoge ljude oslobodio dugogodišnjega demonskog utjecaja, najpoznatiji je egzorcist našeg vremena.  Njegova nedavno objavljena knjiga Ispovijesti vatikanskoga egzorcista, u kojoj je opisao svoju borbu sa Sotonom i otkrio tajne demonskoga djelovanja, trenutačno je jedna od najtraženijih knjiga u Hrvatskoj. Tom bestseleru, sada se u izdanju nakladničke kuće Verbum pridružila i knjižica naslovljena Izbavi nas od zla s molitvama za oslobođenje, ozdravljenje i zaštitu koji je osobno sabrao sam o. Amorth.

Ovaj poseban molitvenik nastao je na inicijativu mnogih ljudi koji su se o. Amorthu obraćali sa zamolbom da im predloži molitve za oslobođenje od zloduha ili od utjecaja zlih sila, od bolesti i patnja, molitve koje bi bile dostupne kako svećenicima tako i svim vjernicima.

>Umro otac Gabriele Amorth – najpoznatiji egzorcist Katoličke Crkve

Amorth je isticao da su najvažniji uvjeti za pobjedu nad Zlim osobna vjera i sakramentalni život

Amorth je isticao da su najvažniji uvjeti za pobjedu nad Zlim osobna vjera i sakramentalni život, a da onda u takvom ozračju žive vjere korisne su i posebne molitve koje je sabrao u ovoj novoobjavljenoj knjizi Izbavi nas od zla. Podnaslov knjige je Molitve za oslobođenje, ozdravljenje i zaštitu, a u nju je uvrstio sve one molitve za koje je u svojoj dugogodišnjoj svećeničkoj i egzorcističkoj praksi zaključio da su najučinkovitije i da najbolje mogu pomoći ljudima koji pate od raznih boljki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj mali Amorthov molitvenik za obranu od svakoga oblika zla sadrži stoga provjerene molitve iz Svetoga pisma i tradicije Crkve: molitve za oslobođenje od zloduha i utjecaja zlih sila, za nutarnje ozdravljenje, molitve za ozdravljenje od tjelesnih bolesti i patnja, za blagoslov ili oslobođenje kuća, radnih mjesta i polja, molitve protiv uroka, za mir srca te odabrane litanije i zazive. O. Amorth naglašava da djelotvornost ovih molitava ne ovisi o automatskom ili magijskom učinku, nego o vjeri koja se ponizno obraća Bogu Ocu, Blaženoj Djevici Mariji, anđelima i svecima. Njegova knjižica Izbavi nas od zla svojim sadržajem i svojim pristupom uvodi čitatelje u pravo molitveno ozračje i nudi im tako učinkovito sredstvo za borbu protiv Zloga.

Ovaj jedinstven molitvenik o. Amortha, u prijevodu Darka Grdena, dostupan je u web knjižari verbum.hr, kao i u svim knjižarama Verbum. Više o knjizi možete saznati na linku ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.