(VIDEO) Alan Hržica i Srce Isusovo oduševit će vas novim hitom’ Nova stvorenja’

Foto: Snimka zaslona

Alan Hržica i zajednica Srce Isusovo imaju novu pjesmu pod imenom ‘Nova stvorenja’ Pjesmu je napisala već dobro nam poznata autorica Romana Bilaver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alan kaže kako pobjedničku ekipu ne treba mijenjati pa je stoga uz Romanu suradnju nastavio i s Goranom Kovaćićem koji potpisuje glazbenu produkciju i režiju spota.

“Dosta statista u spotu je bilo iz zajednice, nekoliko kadrova se može vidjeti i s molitve na Kamenitim vratima. Željeli smo također prikazati dosta prirodnih ljepota jer se kroz prirodu najbolje može približiti ljepota Božjeg stvaranja te kako čovjek pred njom stoji u oduševljenju”, rekao je Alan Hržica za narod.hr te dodao kako su pjesmom htjeli naglasiti odnos između Boga i čovjeka.

Pjesma je danas izašla van i mnogi ljudi je već dijele po društvenim mrežama, a Alan se nada kako će biti dobro prihvaćena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Veselimo se otpjevati je na Kamenitim vratima i na novim koncertima, duhovnim obnovama jer želimo raditi naše pjesme te da se kroz par godina promijene repertuari. Dosta pjevamo prepjeve stranih pjesama – želimo iznijeti naše autorske pjesme”, naglasio je Alan.

Također, najavio je svoj autorski album duhovne glazbe koji će sadržavati pjesme hrvatskih autora, uz pomoć molitvene zajednice Srce Isusovo.

I molitvene zajednice Srce Isusovo vjeruju da je pjesma odličan nastavak na priču prošle pjesme ‘Dijete ponizno’ u kojoj Bog neumorno poziva čovjeka, bori se za njega i nudi mu svoje Kraljevstvo na dlanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U ovoj novoj pjesmi čovjekovo srce razmatra čudo Božje ljubavi koje se dogodilo u činu Otkupljenja. Gleda nevjerojatno milosrđe koje mu omogućava da se vrati u zajedništvo s Bogom nasuprot svoje grešnosti i nesavršenosti. Dotaknut tom milošću zahvalno Ga slavi i kliče od radosti što se napokon može zvati NOVO STVORENJE”, zaključili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.