(VIDEO, FOTO) Pogledajte prekrasne Božićne jaslice s potpisom Čede Antolića – poželjet ćete ih imati i ispod svog bora

Čedo Antolić je rođen u Zagrebu 1951. godine, završio je Školu primijenjenih umjetnosti odjel unutarnje arhitekture. Ipak, ono najvažnije u kreativnom životu dogodilo se u duhovnoj glazbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 1969. godine djeluje kao pjesnik, kantautor i voditelj zborova u Katoličkoj Crkvi. Rezultat toga se može poslušati na nedjeljnim misama  u 19 sati u crkvi Kraljice svete krunice pri Dominikanskom samostanu nedaleko Borongaja gdje sa Zborom Hrid glazbeno djeluje.

Osim toga, njegovu glazbu možete pronaći na deset albuma i naravno na Youtubeu te na radio postajama. Najvažnijeg suradnika pronalazi u sinu Matiji koji je vrstan glazbenik a također i kompozitor koji također djeluje u kazalištima diljem Hrvatske. Antolić je također dobitnik četriju Porina za duhovnu glazbu u suradnji sa Željkom Marinović  na albumima ( Želim Ti dati najbolje i Svjetionik ), a također i u suradnji sa Matijom na Adventskom i Božićnom albumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vremenu što mu je dano svoj umjetnički talent utkao je u poeziju, glazbu, slikarstvo a ove 2018. godine doživio je posebno nadahnuće u modeliranju Božićnih jaslica u glini odnosno nakon pečenja u terakoti.

S obzirom da je nakon svega i teško obolio sve te aktivnosti su mu pomogle da se pun vjere i ufanja dobro nosi sa bolestima. Kolike je samo zore dočekao sa glinom u rukama, a rezultat toga možete vidjeti  na fotografijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je moguće prekrasne jaslice nabaviti uz kontakt i sve informacije na broju 091 9565 441.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.