(VIDEO) Poslušajte kako zvuči pjesma ‘Moja domovina’ u novom ruhu

Foto: Snimka zaslona

U studiju HRT-a sinoć su treći put dodijeljene medijske nagrade “Zlatni studio”, no najveću pozornost privukla je obrada jedne od najpoznatijih pjesama s početka Domovinskog rata – “Moja domovina”. Ponovno su je izveli neki od naših najpopularnijih glazbenika okupljenih u Band Aidu.

Pjesmu je izvelo točno 58 izvođača, isto kao i ratne 1991. godine. Uz soliste, neke iz originalnog Band Aida i većinom nova imena, “Moju domovinu” zapjevao je i zbor Mozartine te pjevači “A strane” i “The Voicea”, koji su legendarnoj pjesmi dali novu energiju. U remakeu su sudjelovali i glumica Zrinka Cvitešić, maestro Ivan Repušić i nogometni trener Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.