(VIDEO) Uskoro premijera filma o Boki kotorskoj – U zaljevu svetaca

Foto: snimka zaslona

U nadolazeće adventsko vrijeme, dovršila su se tri značajnija projekta za hrvatski narod u Boki kotorskoj. Naime, knjiga o Boki ‘Bdijenja u Boki’ (poetsko – prozni uradak) je na samim izlaznim vratima, koja je posvećena sv. Leopoldu Bogdanu Mandiću i blaženoj Ozani od Kotora. Potom jedan dokumentarni film ‘U zaljevu svetaca’ (kratkometražni film), koji je posvećen kotorskom perzeju Viktoru Vidi. U prilog tomu, priređena će biti i izložba fotografija ‘Petilovrijenci’ u čast bokeljskih mučenika Petra, Lovra i Andrije (čije se mošti čuvaju u riznici dubrovačke Katedrale).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘U zaljevu svetaca’ je dokumentarni film Dražena Zetića čija se premijera uskoro očekuje u prosincu 2017. u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.