(VIDEO) Obožavatelji Eurosonga diljem svijeta oduševljeni Jacquesom: “Mora pobijediti u subotu!”

Foto: Fah

Jacques Houdek, svojom posebnosti izvedbe pjesme “My Friend”, u polufinalnoj večeri Eurosonga u Kijevu, izazvao je brojne pozitivne reakcije na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vokalno zahtjevna pjesma i nastup ‘My Friend’ oduševio je obožavatelje Eurosonga diljem svijeta. Unatoč zahtjevnosti izvedbe Jacques je s osmijehom odradio svojih 5 minuta. Obožavatelji su ostali zatečeni njegovim prelaskom s pop na operne dionice.

> (FOTO, VIDEO) Eurosong: Odličnim nastupom Jacques Houdek odveo Hrvatsku u finale

Twitter je postao mreža riječi podrške i oduševljenja ljudi diljem svijeta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan je muškarac objavio fotografiju iz bolnice s listom zemalja i svojim odabirom. Jacques se našao na prvom mjestu.

Podršku mu je pružila i plivačica Mirna Jukić koja je večeras navijala i za Houdeka i za Nathana Trenta, predstavnika Austrije.

Mirna Zidarić je sigurna da Jacques pobjeđuje u subotu što je i napisala na Twitteru:
“S obzirom da Žak #cro pobjeđuje u subotu, kreće sekiracija tko će biti voditelji u zgb #eurovision”, napisala je.

Jedan je korisnik Twittera napisao: ‘Hrvatska apsolutno što se mene tiče. Osjećao sam se kao da sam gledao Goluma koji vodi raspravu sa Smeagolom u Wagnerovoj operi u Mordoru!’

Ostali komentari su: “Hrvatska će dugo živjeti u sjećanju”

“Najjači akter večeri!”

“Ljepotica i zvjer se vraćaju #Eurovision#SWI #CRO”- obožavatelj je pritom mislio na švicarsku kandidatkinju i hrvatskog kandidata na Eurosongu.

Pogledajte izvedbu Jacquesa Houdeka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.