Adelboden: Feller i Gstrein u vodstvu, sva četiri Hrvata u drugoj vožnji

Foto: fah

Nakon jučerašnjeg veleslaloma, danas od 10.30 u Adelbodenu skijaši voze slalom. Nakon prve vožnje na vrhu su dva Austrijanca s identičnim vremenom, a sjajni su bili hrvatski skijaši, pa ćemo svu četvoricu gotovo sigurno gledati u drugoj vožnji, koju prenosimo od 13.25 na Drugom programu i našem portalu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi se spustio niz stazu najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić i s 82 stotinke zaostatka za vodećima Manuelom Fellerom i Fabijom Gstreinom, koji imaju identično vrijeme 54.06, drži se na 20. mjestu. Matej Vidović je kroz cilj prve vožnje prošao s 1.12 sekundi zaostatka za vodećim Austrijancima i nalazi se na 25. poziciji.

Sjajno je potom odvezao Istok Rodeš, koji je sa samo 0.64 sekunde zaostatka trenutačno na 16. mjestu i zajedno s Zubčićem i Vidovićem praktično je siguran za drugu vožnju.

Samuel Kolega imao je dosta niski startni broj 40, no iskoristio je poboljšane uvjete na stazi i sa 85 stotinki zaostatak smjestio se jednu stepenicu ispod Zubčića, na 21. mjesto, pa je i on osigrao drugu vožnju, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.