Američki napadač hrvatskih korijena i hrvatski reprezentativac Nathan Perkovich ostaje vjeran Medveščaku

Foto: fah

Američki napadač hrvatskih korijena i hrvatski reprezentativac u hokeju na ledu, 32-godišnji Nathan Perkovich, i sedmu sezonu zaredom nosit će dres Medveščaka, priopćili su iz kluba u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perković je u Zagreb stigao 2012. godine te za ‘medvjede’ nastupao dvije sezone u EBEL-u te sve četiri godine u ruskom KHL-u. Od 2014. godine Perkovich je stekao i status hrvatskog reprezentativca.

Perkovich je zbog ozbiljne ozljede ramena, koja je zahtijevala i operativni zahvat, propustio veći dio prošle sezone, ali ga to nije spriječilo da bude s momčadi uz led tijekom oporavka.

“Potvrdili smo povratak našeg prošlogodišnjeg kapetana Nathana Perkovicha i u novoj sezoni. Nathan je prošle godine imao lošu sreću i propustio je gotovo cijelu sezonu zbog ozbiljne ozljede ramena, no ovoga je proljeća i ljeta marljivo radio na rehabilitaciji i fizičkoj spremnosti i spreman je za veliki povratak. Podjednako smo sretni i zadovoljni zbog njegova povratka i njegove želje da dokaže koliko mnogo može dati za našu momčad”, izjavio je sportski direktor Medveščaka Aaron Fox putem pismenog priopćenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perkovich će se momčadi Medveščaka pridružiti u Zagrebu, u drugom tjednu kolovoza, kada službeno započinju pripreme za novu EBEL sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.