Ana Jelušić otvorila novo poglavlje u životu: Od zahtjeva na Facebooku do braka

Foto: Instagram

Bivša skijašica Ana Jelušić okreće novo poglavlje u svom životu. Naime, u rujnu planira vjenčanje za svog dugogodišnjeg dečka, Švicarca Travisa Blacka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učestalo na Instagramu objavljuje romantične fotografije i podsjeti prijatelje i fanove koliko je još vremena ostalo do ‘sudbonosnog da’.

Ana i Travis u vezi su nešto više od četiri godine, a u bračne vode će uploviti u rujnu na jadranskoj obali.

Travis je inače marketinški menadžer u Međunarodnom olimpijskom odboru u Švicarskoj gdje se i Ana preselila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Travis i ja imamo puno zajedničkih interesa, oboje volimo putovati i napokon imam vezu u kojoj se sve čini jednostavno. Čim smo se upoznali, gotovo odmah smo kliknuli i bez puno objašnjavanja bilo je jasno da super funkcioniramo kao par”, istaknula je.

Another step closer to the next chapter… #twomonthstogo ❤ ?: @nikmatic

A photo posted by Ana Jelusic (@anajelusic) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Inače, Ana već nekoliko mjeseci radi u Međunarodnom olimpijskom odboru u Lausanni, a surađuje s FIS-om, Eurosportom i slično.


“Tko bi rekao da će jedan zahtjev za prijateljstvom poslan preko Facebooka nakon točno četiri godine napraviti tako veliku razliku u mom životu! Veselim se avanturama do kraja života s ovim čovjekom!”, jednom prilikom je objavila na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.